Ο Richard Linklater γίνεται ταινία.. - "Dream is Destiny" trailer - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Richard Linklater γίνεται ταινία.. – “Dream is Destiny” trailer

Είδος:

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία: ,
Σενάριο:
Ηθοποιοί:

Γράφει:

Ο μαέστρος του “Dazed and Confused“, του “Boyhood” και της τριλογίας “Before Sunrise/Sunset/Midnight” φαίνεται πως σύντομα θα έχει ένα ντοκιμαντέρ ολότελα αφιερωμένο στον ίδιο. Έπειτα από το “Everybody Wants Some” που αναμένεται στην εκπνοή του καλοκαιριού, κυκλοφόρησε trailer για το “Dream is Destiny“.

Πρόκειται για ένα φιλμ τεκμηρίωσης που διεισδύει στα μύχια της κάμερας του αισθαντικού σκηνοθέτη. Από τα πρώτα του βήματα στον χώρο μέχρι την καταξίωση. Από την υπομονή και την επιμονή που έδειξε μέχρι την καθολική αναγνώριση. Σκηνοθετημένο από τους Louis Black και Karen Bernstein, το “Dream is Destiny” βουτάει στον βαθύ κόσμο του Linklater προσπαθώντας να δώσει μια γεύση από το αχανές κινηματογραφικό σύμπαν που κρύβει ο μεγάλος δημιουργός στο κεφάλι του.

Αναμφίβολα πρόκειται για έναν από τους πιο ξεχωριστούς δημιουργούς της γενιάς του. Από την δεκαετία του ’90 κατάφερε να μας πείσει για την διαπεραστική ματιά του με το “Dazed and Confused” και τα “Alright, Alright, Alright” του Matthew McConaughey. Έπειτα ήρθε η τριλογία “Before” για να δώσει άλλη διάσταση στο ρομάντζο για να μας “αποτελειώσει” με το ριζοσπαστικό “Boyhood“.

Σε μερικές μέρες θα έχουμε στην διάθεση μας και νέα δημιουργία Linklater αφού το “Everybody Wants Some” αναμένεται στις σκοτεινές αίθουσες στις 8 του Αυγούστου.. Μερικές μέρες πριν παρόλα αυτά, στις 5 του ίδιου μήνα, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα τον σκηνοθέτη με την διαπεραστική ματιά μέσα από το ντοκιμαντέρ των Black και Bernstein..

Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές