Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσσερα Βασίλεια (The Nutcracker and the Four Realms) - Η Disney ξαναχτυπά - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσσερα Βασίλεια

(Nutcracker and the Four Realms)


Είδος:

,

Έτος παραγωγής:
Διάρκεια: 99
Σκηνοθεσία: ,
Σενάριο:
Ηθοποιοί: , ,
Πρεμιέρα: 01-11-2018

Γράφει:

H Disney συνεχίζει να μεταφέρει σε live action ταινίες όλα τα μεγάλα παραμύθια.

Επόμενο στη λίστα το “The Nutcracker and the Four Realms”, σε σκηνοθεσία Lasse Hallstrom, και πρωταγωνιστές τους Keira Knightley, Morgan Freeman, Helen Mirren, και Mackenzie Foy.

Στην κινηματογραφική μεταφορά της νουβέλας του 1816, στον Καρυοθραύστη η Foy ενσαρκώνει την Clara, ένα νεαρό κορίτσι που βρίσκει το κλειδί ενός μυστηριώδους παράλληλου σύμπαντος. Εκεί θα κληθεί να αντιμετωπίσει στρατιώτες από gingerbread, έναν στρατό από ποντίκια, και μία τυραννική φιγούρα, την οποία ενσαρκώνει η Mirren. Η Knightley ‘εχει τον ρόλο της νεράιδας Sugar Plum, η οποία θα βοηθήσει την Clara στην περιπέτειά της.

“Είναι παραμονή Χριστουγέννων. Μία περίοδος μυστηρίου. Ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί;”, μας λέει ο Drosselmeyer, δηλαδή ο Freeman, στο πρώτο trailer. Η διάσημη μπαλαρίνα Misty Copeland θα είναι και αυτή στην ταινία, ως μία από τις κορυφαίες χορεύτριες της ταινίας.

“Ο μύθος, ξέρετε, έχει και σκοτεινή πλευρά,” μας λέει το teaser, πράγμα το οποίο δηλώνει πως πρέπει να περιμένουμε εκπλήξεις.

Μαζί με αυτή, το “Maleficent” και το “Beauty and the Beast”, η Disney ετοιμάζει και άλλες live action ταινίες, όπως τα “Aladdin,” “Mulan,” “The Lion King,” και “Dumbo.”

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα την 1η Νοέμβριο.

UPDATE 09/08/2018:

Δες το ολοκαίνουριο trailer…

Update 06/09/2018: Δες το ολοκαίνουριο trailer:


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές