No Time to Die - Ο 25ος James Bond έχει trailer - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

No Time to Die


Είδος:

, ,

Έτος παραγωγής:
Χώρα: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ηνωμένο Βασίλειο
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , , , , , , , , , ,
Πρεμιέρα: 02-04-2020

Γράφει:

Μετά το πρώτο teaser του “No Time to Die” που ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν λίγες μέρες, πλέον, έχουμε το πρώτο ολοκληρωμένο trailer από τη νέα James Bond ταινία.

O Daniel Craig επιστρέφει σαν James Bond, για την 25η περιπέτεια του ήρωα.

Αυτή την φορά στην σκηνοθετική καρέκλα συναντάμε τον Cary Fukunaga, σε ένα σενάριο που έχει αλλάξει πολλά χέρια, συμπεριλαμβανομένων κι εκείνων της Phoebe Waller-Bridge.

Στην επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρεται: “Ο Bond έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, και ζει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η ηρεμία του δεν θα κρατήσει, όταν ο παλιός του φίλος από την CIA, Felix Leiter, θα ζητήσει την βοήθειά του. Η αποστολή αφορά την διάσωση ενός επιστήμονα, αποστολή που σίγουρα δεν είναι όσο απλή φαίνεται, καθώς όλα τα στοιχεία θα τον οδηγήσουν στα ίχνη ενός επικίνδυνου κακού, στον οποίο ανήκει μία νέα τεχνολογία.”

Γνωρίζουμε ότι ο Rami Malek θα είναι ένας από τους κακούς της υπόθεσης, με το cast να συμπληρώνουν οι Ana de Armas, Lashana Lynch, Billy Magnussen, Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear και Jeffrey Wright.

H ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 02 Απριλίου το 2020.

 

Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές