Night Out - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Night Out


Είδος:

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο:
Ηθοποιοί: , ,

Γράφει:

Σάββατο βράδυ στο Βερολίνο. Ένα πολύχρωμο μείγμα ανθρώπων ψάχνει διασκέδαση και ικανοποίηση, ενώ εξερευνά την πόλη αλλά και τις σχέσεις. Το ταξίδι αυτών των ανθρώπων θα τους οδηγήσει στην καρδιά μιας ξέφρενης νύχτας, όπου όλα επιτρέπονται. Γεμάτες πάθος, οι ιστορίες των πρωταγωνιστών θα αρχίσουν να συνυπάρχουν και να εμπλέκονται, με φόντο το KitKat Club. Μέσα σε μία βραδιά, και πριν την ανατολή, φαίνεται ότι όλοι έχουν αλλάξει.

Το σενάριο και την σκηνοθεσία υπογράφει ο δικός μας Στράτος Τζίτζης, ο οποίος μας έχει χαρίσει στο παρελθόν τα “45 Τετραγωνικά” και την “Καύση“. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Φεβρουάριο, σε μία ειδική προβολή στο sex club, KitKat, του Βερολίνου, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τα γυρίσματα της ταινίας.

Πάντως αν σας βγάλει ο δρόμος σας στο Βερολίνο, τις ημέρες του φεστιβάλ, τότε μπορείτε να βρεθείτε και στην προβολή. Οι διοργανωτές σημειώνουν στην πρόσκληση:

Η Wide Managment θα ήθελε να σας προσκαλέσει στο σπέσιαλ Berlinale γεγονός μας, στο μυθικό club του Βερολίνου ΚitKat το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, στις 20:30. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πρώτοι την ταινία “Night Out” (2018), με αποκλειστικές εικόνες από το “KitKat CarneBall Bizarre” πάρτι. Η υποδοχή, με δωρεάν ποτέ για τους καλεσμένους, θα διαρκέσει μέχρι τις 00:00. Όσοι επιθυμούν να παραμείνουν και μετά για το πάρτι του μαγαζιού, θα πρέπει να διαμορφώσουν την αμφίεσή τους, βάσει των κανόνων του πάρτι: δεν επιτρέπονται κινητά, δεν επιτρέπονται φωτογραφίες, δεν επιτρέπονται οι τσάντες, όχι τζιν, όχι casual ή αθλητικά ρούχα, αλλά βραδινά ενδύματα, σικ, στυλάτα, ή σέξι. Να είστε έτοιμοι ότι θα λάβουν χώρα γυμνό και σεξουαλικές δραστηριότητες, πράγματα που πρέπει διακριτικά να δεχτούν όσοι παραμείνουν.”

Καλό ταξίδι να έχετε, και να μας πείτε εμπειρίες…

 

Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές