Μαζί... με το Zόρι (Blended) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Μαζί… με το Zόρι (Blended)

Είδος:

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , ,

Γράφει:

Mία από τις κλασσικές Χολιγουντιανές κωμωδίες του 2014, με τους Adam Sandler και Drew Barrymore, που θα βγει στις αίθουσες προς το καλοκαίρι, απέκτησε trailer. Ένα απογοητευτικό τυφλό πρώτο ραντεβού καταλήγει σε οικογενειακές διακοπές σκέτο εφιάλτη.

Ο Jim (Adam Sandler) και η Lauren (Drew Barrymore) είναι δύο ελεύθεροι γονείς, που μετά από ένα καταστροφικό ραντεβού αποφασίζουν να μην ειδωθούν ποτέ ξανά. Η μοίρα όμως έχει διαφορετικά σχέδια γι’αυτούς…Μετά από μία σειρά μπερδεμάτων και συμπτώσεων, σχεδιάζουν τελείως τυχαία και οι δύο να πάνε διακοπές με τα παιδιά τους για σαφάρι στην Αφρική. Εκεί, θα καταλήξουν να μοιραστούν την ίδια πολυτελή σουίτα για μία ολόκληρη εβδομάδα. Άγρια σαφάρι, ιππασία και πτώσεις με αλεξίπτωτα είναι θα φέρουν κοντά τον Jim και την Lauren αλλά και τα παιδιά τους.

Είναι η τρίτη φορά μετά τις κωμωδίες “50 First Dates” και “The Wedding Singer”  που οι Adam Sadler και Drew Barrymore συναντιούνται σε πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Σοφία Πατλάκα

Δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά δεν είναι και η δεύτερη. Τι είδαμε λοιπόν στην τρίτη συνύπαρξη των δύο πρωταγωνιστών;

Στην σκηνοθεσία συναντάμε τον Frank Coraci, o οποίος συνεργάζεται επίσης για τρίτη φορά με τον Sandler. Δεν πρωτοτυπεί, η αλήθεια είναι. Αλλά εδώ δεν χρειάζεται κιόλας. Η ταινία είναι ανάλαφρη, αρκετά χιουμοριστική αλλά δεν πρέπει να έχετε υψηλές απαιτήσεις.

Τώρα το δίδυμο Barrymore – Sadler το έχουμε ξαναδεί, και στις δύο προηγούμενες φορές ήταν εξαιρετικό. Εδώ λοιπόν η συνταγή συνεχίζεται και πετυχαίνει. Σου προκαλούν κάτι πολύ οικείο, με δεδομένη χημεία που δεν απογοητεύει.

Για να είμαστε πάντως αντικειμενικοί, όταν σε μία ταινία παίζει ο Sadler, αυτή αυτομάτως ονομάζεται “Sadler-movie”, με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται. Οπότε συμβουλή: Σε περίπτωση που ο Sadler δεν σας αρέσει μην πάτε να την δείτε. Καθώς συνεχίζει με τους ίδιους πάντα ρυθμούς και με το ίδιο πάντα ύφος.

Εμείς πάντως γελάσαμε, (αρκετά σε πολλές περιπτώσεις), και περάσαμε καλά. Θα περάσετε ένα χαλαρό 2ωρο.

Καλή προβολή…

Κωνσταντίνος Καραγάνης


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές