Με Αγάπη, Σάιμον (Love, Simon) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Με Αγάπη, Σάιμον

(Love, Simon)


Είδος:

Έτος παραγωγής:
Διάρκεια: 110
Χώρα: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , , , , , ,
Πρεμιέρα: 07-06-2018

Γράφει:

Η αλήθεια είναι πως τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο του Hollywood, σε αντίθεση με τις ανεξάρτητες παραγωγές, δεν μας έχουν συνηθίσει σε ιστορίες ενηλικίωσης με πρωταγωνιστές ομοφυλόφιλους έφηβους. Αυτό φαίνεται όμως πως σύντομα θα αλλάξει καθώς η ταινία “Love, Simon” ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει από την 20th Century Fox και σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer.

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο της Becky Albertalli “Simon vs. the Homo Sapiens Agenda” και σε αυτή πρωταγωνιστεί ο Nick Robinson στο ρόλο ενός ομοφυλόφιλου έφηβου που παλεύει με τα καθημερινά προβλήματα των παιδιών της ηλικίας του ενώ παράλληλα προσπαθεί να διαχειριστεί την πίεση που του δημιουργείται λόγω της απόφασης του να μην αποκαλύψει την σεξουαλικότητα του.

Δίπλα του πρωταγωνιστούν οι Katherine Langford, Alexandra Shipp, Logan Miller, Jennifer Garner και Josh Duhamel. Στη σκηνοθεσία συναντάμε το όνομα του Greg Berlanti, τον άνθρωπο δηλαδή που βρίσκεται, μεταξύ άλλων, πίσω από τις σειρές “Green Arrow” και “The Flash”.


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές