Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του “Leaving Neverland” για τον Michael Jackson. - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Leaving Neverland


Είδος:

Έτος παραγωγής:
Διάρκεια: 240
Χώρα: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Σκηνοθεσία:
Σενάριο:
Ηθοποιοί: , ,
Πρεμιέρα: 03-03-2019

Γράφει:

O Michael Jackson στα ’90s βρισκόταν στο στόχαστρο για τα διάφορα σεξουαλικά σκάνδαλα και τις κατηγορίες ότι κακοποιούσε παιδιά. Ενώ βρέθηκε αθώος στις δίκες, οι ισχυρισμοί τον ακολούθησαν μέχρι και τον θανατό του το 2009. Το Leaving Neverland ξαναφέρνει στο φως τις κατηγορίες με καινούργιες πληροφορίες από 2 κατηγορουμένους.

Οι κατηγορούμενοι Wade Robson και James Safechuck δίνουν λεπτομέρειες για τις εμπειρίες που είχαν με τον Jackson όταν ήταν ακόμα παιδιά. Σύμφωνα με τους δύο άνδρες υπήρχε κάτι πολύ σκοτεινό κάτω από τον oνειρικό κόσμο του Neverland. Το ντοκιμαντέρ δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στο κοινό και είναι ήδη αρκετά αμφιλεγόμενο.

H οικογένεια του Jackson δεν έλαβε ευγενικά τη δημιουργία του ντοκιμαντέρ και το θεώρησε τροφή για τους “κουτσομπόλιδες” και πως ο σκηνοθέτης Dan Reed είναι ένας οπορτουνιστής που έχει σκοπό να βγάλει γρήγορο χρήμα.
Ενώ το ντοκιμαντέρ έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Sundance πριν από ένα μήνα, το πρώτο μέρος του Leaving Neverland θα κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα στο ΗΒΟ στις 3 Μαρτίου 2019, και το δεύτερο μέρος στις 4 Μαρτίου 2019 και θα διαρκεί στο σύνολο 4 ώρες.

Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές