Ο Βασιλιάς Αρθούρος (King Arthur: Legend of the Sword) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Βασιλιάς Αρθούρος (King Arthur: Legend of the Sword)

Είδος:

,

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , ,

Γράφει:

O Charlie Hunnam αφού άφησε για τα καλά πίσω του τους τηλεοπτικούς μας δέκτες και τους “Sons of Anarchy” καθώς φαίνεται στρέφει την προσοχή του καθολικά προς την μεγάλη οθόνη. Αρχικά είπε όχι στο sequel του “Pacific Rim” και τώρα ετοιμάζεται να γίνει βασιλιάς. Για του λόγου το αληθές όμως.. γυρνάει την πλάτη στο πεπρωμένο που τον θέλει “Βασιλιά Αρθούρο” κι αρνείται το στέμμα.

Ο Guy Ritchie λοιπόν μας έχει συνηθίσει σε fantasy κινηματογραφικές δουλειές και για τούτο τον λόγο ανυπομονούσαμε για το trailer της νέας του ταινίας “King Arthur: Legend of the Sword“.

Ο Αρθούρος λοιπόν (Charlie Hunnam) μεγαλώνει χωρίς γονείς από την στιγμή που αποφάσισε να τους αφανίσει ο αιμοσταγής θείος του Βόρτιγκερν τον οποίο και υποδύεται ο, μέχρι πρότινος “Young Pope“, Jude Law. Την ίδια ώρα το ξίφος Εξκάλιμπερ περιμένει καρτερικά τον άξιο κάτοχο του από την ώρα που το έβαλε ο πατέρας του Αρθούρου Ούθερ Πεντράγκον λίγο πριν πεθάνει. Πολλοί ιππότες συνέρρεαν γύρω από αυτό και προσπαθούσαν να το βγάλουν, πολλοί μονομαχούσαν για το ποιος θα το τραβήξει πρώτος. Κανείς όμως δεν περίμενε πως ένας μέχρι τότε άσημος νεαρός θα το κατάφερνε..

Η ταινία “King Arthur: Legend of the Sword” αναμένεται στις σκοτεινές αίθουσες τον προσεχή Μάη και με τον Guy Ritchie στο τιμόνι σίγουρα περιμένουμε κάτι θεαματικό και πολύ σκοτεινό..


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές