Νέο trailer για το "Life" με τους Jake Gyllenhaal και Ryan Reynolds - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέο trailer για το “Life” με τους Jake Gyllenhaal και Ryan Reynolds

Είδος:

,

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , ,

Γράφει:

Απ ότι φαίνεται οι Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal και Rebecca Ferguson κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με έναν εξωγήινο στον Άρη. Όμως, όπως μαρτυρά και το νέο trailer, αυτός δεν φαίνεται να έχει και τις πιο φιλικές διαθέσεις.

Με έντονες τις επιρροές ταινιών όπως το “The Blob“, το “The Thing” και, φυσικά, το “Alien“, στην ταινία παρακολουθούμε το πλήρωμα ενός διαστημοπλοίου που επιστρέφει στη γη καθώς δέχεται επίθεση από έναν, συνεχώς μεταλλασσόμενο, εξωγήινο.

Η ταινία φαίνεται πως ακολουθεί το δρόμο των επιτυχιών του πρόσφατου παρελθόντος όπου βρίσκει κανείς την Sandra Bullock και τον George Clooney να προσφέρουν περιπέτεια στο διάστημα(“Gravity“), την Charlize Theron και τον Michael Fassbender να δίνουν την δική τους μάχη σε μακρινούς γαλαξίες(“Prometheus“), τον Matthew McConaughey και την Anne Hathaway να αλλάζουν γαλαξίες(“Interstellar“) και φυσικά τον Matt Damon να καλλιεργεί άγονη γη στον πλανήτη Άρη(“The Martian“).

Στο πλευρό των Jake Gyllenhaal και Ryan Reynolds θα δούμε επίσης τους Rebecca Ferguson, Olga Dihovichnaya, Ariyon Bakare και Hiroyuki Sanada.

Η ταινία αναμένεται στις σκοτεινές αίθουσες των Η.Π.Α. τον Μάη του 2017..

Εδώ μπορείτε να απολαύσετε και το International trailer.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=zwhd4uuqM48]

Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές