Ηφαίστεια που απειλούν την ανθρωπότητα στο νέο trailer του "Salt and Fire" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ηφαίστεια που απειλούν την ανθρωπότητα στο νέο trailer του “Salt and Fire”

Είδος:

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , ,

Γράφει:

O Werner Herzog επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη με ένα ακόμη βιογραφικό δράμα έπειτα από το “Queen of the Desert“. H εν λόγω ταινία έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους της χώρας με τους Nicole Kidman και James Franco να βουτούν στην ζωή της Γερτρούδης Μπελ..

Η νέα δημιουργία του Herzog λοιπόν θα φέρει την ονομασία “Salt and Fire” και θα αφορά οικολογικές καταστροφές άνευ προηγουμένου. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Veronica Ferres και Gael Garcia Bernal. Οι δυο έμπειροι οικολόγοι ταξιδεύουν στην Βολιβία για να ερευνήσουν μια επικείμενη ηφαιστειακή έκρηξη. Πέφτουν θύματα απαγωγής κατά την άφιξη τους από τον Michael Shannon και την παρέα του που εργάζονται ακριβώς στον ίδιο τομέα. Εν τέλει όμως οι δύο πλευρές πρέπει να ενωθούν προκειμένου να αποτρέψουν την καταστροφή του πλανήτη που θα προκαλέσει η έκρηξη του ηφαιστείου.

Στο έτος 2016 ο Werner Herzog μετρά ήδη δυο ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους. “Lo & Behold, Reveries of the Connected World” από την μία που διερευνά την υπαρξιακή επίδραση του Διαδικτύου στην καθημερινή ζωή του ανθρώπου, και “Into the Inferno” από την άλλη που εξετάζει ενεργά ηφαίστεια από όλο τον κόσμο, και θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 28 Οκτωβρίου .

Το “Salt and Fire” έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ της Shanghai τον περασμένο Ιούνη για να ακολουθήσουν ειδικές προβολές στο Τορόντο(TiFF) και στην Ζυρίχη(ZFF). Κατά τα λοιπά η ταινία αναμένεται να πάρει διανομή στις κινηματογραφικές αίθουσες της Γαλλίας στις 7 του Δεκέμβρη κι έπειτα με την άφιξη του νέου χρόνου σε αυτές των Ηνωμένων Πολιτειών.

Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές