Οι Ευχούληδες (Trolls) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι Ευχούληδες

(Trolls)


Είδος:

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία: ,
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , ,

Γράφει:

Μετά από την επίθεση των δολοφονικών Μπέργκεν οι οποίοι γίνονται ευτυχισμένοι μόνο όταν τρώνε Ευχούληδες, η Πόπι, η αισιόδοξη αρχηγός των Ευχούληδων και διαμετρικά αντίθετος της χαρακτήρας, ο Κλωνάρης, θα πρέπει να επιβιβαστούν σε μια περιπέτεια που θα τους ταξιδέψει μακριά από τον μοναδικό κόσμο που γνώριζαν μέχρι σήμερα.

trolls-2016-movie

Πείτε την αλήθεια! Όταν ήσασταν και εσείς παιδιά στα ‘90s είχατε για κάποιον ανεξήγητο λόγο έναν Ευχούλη, είτε ως κουκλάκι είτε για να τον βάζετε στην κορυφή του μολυβιού σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτά τα ξεμαλλιασμένα κουκλάκια δεν φόραγαν ποτέ παντελόνι!

Απόλυτα βέβαιο είναι ότι στις προτιμήσεις για παιχνίδι βρίσκονταν αρκετά χαμηλά. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με την ταινία. Οι Ευχούληδες διαθέτουν έναν απλοϊκό, τετριμμένο, γεμάτο άκρως παρωχημένες ιδέες και κλισέ (πότε επιτέλους θα σταματήσουν να γεμίζουν τα κεφάλια των μικρών κοριτσιών με την ιδέα ότι μόνο όταν είσαι όμορφη και ενδυθείς μια άλλη εικόνα του εαυτού σου θα καταφέρεις να κατακτήσεις τον πρίγκιπα σου) το οποίο κουράζει και προξενεί ερωτήματα για τον λόγω ύπαρξης της ταινίας.

Οι γεμάτες γκλίτερ και χρώματα εικόνες απευθύνονται αποκλειστικά σε παιδιά των πρώτων τάξεων του δημοτικού που ίσως εντυπωσιαστούν από το οπτικό θέαμα. Οι υπόλοιποι απλά βασανίζονται από την γραφική ιστορία, την υποχρεωτική μεταγλώτιση (οι φωνές των Anna Kendrick και Justin Timberlake ίσως να ήταν και μια κάποια ελπίδα) και τα μεταφρασμένα στα ελληνικά τραγούδια όπως το Hello του Lionel Richie ή το total eclipse of the heart της Bonnie Tyler.

Κανένα έλεος !


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές