Πώς να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο Σας 3 (How to Train Your Dragon: The Hidden World) - Το φινάλε της τριλογίας έρχεται - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πώς να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο Σας 3

(How To Train Your Dragon: The Hidden World)


Είδος:

,

Έτος παραγωγής:
Διάρκεια: 104
Χώρα: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Σκηνοθεσία:
Σενάριο:
Ηθοποιοί: , , , , ,
Πρεμιέρα: 11-04-2019

Γράφει:

Μπορείς να προσπαθήσεις να μας πείσεις ότι έχεις δει το How To Train Your Dragon, γιατί σου αρέσουν οι animated περιπέτειες φαντασίας. Έχεις δίκιο θα σου πούμε. Αλλά οφείλεις να παραδεχθείς ότι κάτι λίγο περισσότερο, έχεις δει τις ταινίες γιατί ο Toothless είναι γλυκούλης. Μην ντρέπεσαι. Σε καταλαβαίνουμε. Ο αγαπημένος Night Fury είναι και πάλι ο πρωταγωνιστής του How To Train Your Dragon: The Hidden World.

Η ταινία βρίσκει τον Hiccup (ο οποίος μοιάζει εκπληκτικά με τον Jake Gyllenhaal, άσχετο) σαν αρχηγό του νησιού Berk, το οποίο έχει μετατραπεί σε μία ειρηνική ουτοπία, όπου βίκινγκς και δράκοι ζουν αρμονικά. Αλλά όταν η προσοχή του πιστού του φίλου, θα εστιάσει σε μία καινούρια φίλη, την Light Fury, η οποία είναι η ζωντανή απόδειξη ότι ο Toothless δεν είναι ο τελευταίος του είδους του, θα ανακαλύψει έναν καινούριο κόσμο, που θα προκαλέσει όλους τους εμπλεκόμενους. Υπάρχει όμως και μία νέα απειλή, που θα αναγκάσει τον πληθυσμό να βρει νέους τρόπους επιβίωσης.

Cate Blanchett, Kristen Wiig, Kit Harington, Jonah Hill, America Ferrara και πολλοί ακόμα στο cast, και σκηνοθέτη τον Dean DeBlois, και για αυτή την ταινία.

Update 29/10/2018 – Δες παρακάτω το νέο trailer:


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές