Home / Επιτέλους φτάσαμε σπίτι - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Επιτέλους φτάσαμε σπίτι

(Home )


Είδος:

, ,

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , , , ,

Γράφει:

Ένας αξιαγάπητος εξωγήινος ο Oυπς, στην προσπάθεια του να ξεφύγει από τους δικούς του βρίσκει καταφύγιο στη γη, και δημιουργεί μια ασυνήθιστη φιλία με τη νεαρή Tip η οποία αναζητά την μητέρα της. Μέσα από τις κοινές τους περιπέτειες τόσο ο Ουπς όσο και η Tip θα πάρουν μερικά πολύτιμα μαθήματα ζωής και θα καταλάβουν την πραγματική έννοια της λέξης «σπίτι».

Δεν υπάρχουν πολλά να σε εντυπωσιάσουν στην εξέλιξη αυτή της εντελώς προβλεπόμενης παιδικής ιστορίας, η οποία διαθέτει ευγενείς προθέσεις μεν , δεν τολμάει να πρωτοτυπήσει πουθενά δε. Το βάρος αναγκαστικά, λοιπόν, πέφτει στο καλοφτιαγμένο animation, που διαθέτει μια εντυπωσιακή παλέτα χρωμάτων, ικανή να ενθουσιάσει κάθε παιδάκι , ακόμα κι αυτό που μπορεί να κρύβει μέσα του ένας ενήλικας.

Τα μουσικά διαλείμματα που συνοδεύουν την δράση είναι ευχάριστα και οι μελωδίες σου μένουν στη μνήμη. Οι ερμηνείες της Rihanna και του Jim Parsons είναι αρκούντως διασκεδαστικές αλλά αυτό που κλέβει την παράσταση είναι τα μικρά εξωγηϊνάκια που πρωταγωνιστούν και φιλοδοξούν να γίνουν τα νέα Minions . Ευτυχώς γι’αυτά διαθέτουν το απαραίτητο cuteness για να τα καταφέρουν. Αν  πρέπει όμως να αντιμετωπίσουμε το “Home” σαν κινηματογραφική ταινία και όχι ως έμπνευση για παιδικά κουκλάκια τότε δεν μένει σχεδόν τίποτα άλλο να πούμε, εκτός του ότι ο ενήλικος συνοδός  πιθανόν να βαρεθεί μετά το πρώτο μισάωρο.

Γιώργος Καστέλλης

47

Κατέφθασε το πρώτο επίσημο trailer της επερχόμενης ταινίας Home που θα απολαύσουμε το 2015, από το στούντιο της Dreamworks.

Το νεανικό μυθιστόρημα του Adam Rex μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη από τους δημιουργούς των «The Croods», «How to Train Your Dragon» και υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Tim Johnson.

Η ιστορία μας μεταφέρει σε μια «υποθετική» κατάληψη του πλανήτη Γη από την εξωγήινη φυλή Boov που έψαχναν μέχρι τώρα ένα νέο σπίτι. Τα νέα πλάσματα που έρχονται στον πλανήτη, είναι αρκετά δραστήρια, δυναμικά, παιχνιδιάρικα και κυρίως.. πολύχρωμα! Πέρα από την τεχνολογική καινοτομία που είναι διακριτή καθ’ όλη την διάρκεια του trailer και τα υπερ-έντονα χρώματα, η ταινία πραγματεύεται την φιλική σχέση μεταξύ ενός Boov, του γλυκού μα αδύναμου «Oh» και της ανθρώπου Gratuity ‘Tip’ Tucci που προσπαθεί να ξεφεύγει από τα “μεγάλα” γεγονότα.

Οι δυο τους θα συναντηθούν τυχαία και βαθμιαία θα ανακαλύψουν πως δεν είναι τόσο άσχημο τελικά να συνυπάρχουν.. αφού έχουν κοινά ενδιαφέροντα!

Στον ρόλο του Oh βλέπουμε τον εξαιρετικό Jim Parsons, τον τηλεοπτικό Sheldon Cooper, δηλαδή, από το The Big Bang Bang. Ετοιμαστείτε για μια απίστευτη ερμηνεία και αρκετό γέλιο με την ευχή να γίνει η διανομή και με υποτίτλους στην χώρα μας. Στον ρόλο της «Tip» θα δούμε την τραγουδίστρια Rihanna στην τρίτη απόπειρα της στον κινηματογραφικό χώρο, σε μια ερμηνεία γεμάτη ενθουσιασμό και ωριμότητα. Μαζί τους συμμετέχουν επίσης καταξιωμένα ονόματα από τον χώρο του θεάματος, η Jennifer Lopez στον ρόλο της Lucy, ο Steve Martin κάνοντας τον Καπετάνιο Smek και ο Matt Jones στον ρόλο του Kyle.

Δανάη Σωπασή

Jim Parsons Home


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές