Hellboy: Επιστροφή στην Κόλαση (Hellboy) - O νέος Hellboy, είναι εδώ - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Hellboy: Επιστροφή στην Κόλαση

(Hellboy)


Είδος:

,

Έτος παραγωγής:
Διάρκεια: 120
Χώρα: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Σκηνοθεσία:
Σενάριο:
Ηθοποιοί: , ,
Πρεμιέρα: 11-04-2019

Γράφει:

Δεν λέμε, καλή η DC, καλή και η Marvel, αλλά υπάρχουν και άλλοι ήρωες εκεί έξω. Ένας από αυτούς είναι και ο Hellboy.

Το κόμικ τρόμου-φαντασίας επιστρέφει φέτος, με νέο cast, νέα δημιουργική ομάδα, νέα όλα. Τι όμως πρέπει να ξέρεις πριν το δεις την ερχόμενη Άνοιξη;

Πριν το οτιδήποτε δες το νέο Red Band Trailer, που βγήκε μέσα στο σαββατοκύριακο:

Ποιος ερμηνεύει τον Hellboy;

Hellboy (2019)

Πιστός στο όραμα του Guillermo Del Toro, ο Ron Perlman δεν δέχτηκε την πρόταση να είναι εκείνος ξανά ο πρωταγωνιστής. Ειδικά όταν η υπόθεση είναι reboot, και όχι direct sequel. Τον ρόλο θα ερμηνεύσει ο David Harbour, ο Αστυνομικός Hopper του Stranger Things.


Θα συνδέεται με τις προηγούμενες ταινίες;

Hellboy (2019)

Όχι. Η τρίτη ταινία του Del Toro, δεν θα γίνει ποτέ, οπότε μιλάμε για ένα καθαρό reboot. Πολλά στοιχεία θα παραμείνουν ίδια, καθώς μιλάμε για το ίδιο lore, αλλά σε αυτή την ξεχωριστή συνέχεια η ιστορία θα έχει διαφορετική εστίαση σε χαρακτήρες και καταστάσεις.


Ποιος είναι ο Hellboy, και ποια η ιστορία του;

Hellboy (2019)

Αν έχεις δει τις 2 πρώτες ταινίες του Del Toro τότε ξέρεις. Αν όχι, ο Hellboy είναι ένας δαίμονας, ο οποίος κλήθηκε κατά την διάρκεια ενός πειράματος, του μάγου Ρασπούτιν, να αλλάξει τα δεδομένα του 2ου παγκοσμίου πολέμου. Το τελετουργικό διακόπηκε από δυνάμεις των Συμμάχων, οδηγούμενες από τον επιστήμονα Trevor Bruttenholm (τον John Hurt στις ταινίες του del Toro), ο οποίος τον υιοθετεί.

Μεγαλώνει με τους καλούς, χρησιμοποιώντας το Δεξί Χέρι της Καταδίκης, για να εξολοθρεύει υπερφυσικές απειλές, εργαζόμενος στο Γραφείο Υπερφυσικής Έρευνας και Άμυνας (BPRD – Bureau for Paranormal Research and Defense). Παρά την ανατροφή του, η μοίρα του είναι να καταστρέψει τον κόσμο.


Ποια είναι η υπόθεση του νέου Hellboy;

Hellboy (2019)

Πολλές λεπτομέρειες δεν γνωρίζουμε ακόμα, αλλά φαίνεται από το trailer ότι θα επισκεφτούμε το τελετουργικό. Το βασικό είναι ότι ο Hellboy, θα πρέπει να αντιμετωπίσει την Blood Queen. Ο αρχικός τίτλος της ταινίας ήταν Hellboy: Rise Of The Blood Queen.


Ποιοι είναι σε σκηνοθεσία και σενάριο;

Neil Marshall

Στην σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Neil Marshall, ο Βρετανός σκηνοθέτης πίσω από τα Dog SoldiersThe Descent, αλλά και πίσω από κάποιες σκηνές μάχης του Game Of Thrones. Το σενάριο υπογράφει ο Andrew Cosby, ο δημιουργός του τηλεοπτικού Eureka. Εμπλεκόμενος μέσα σε όλα είναι και ο Mike Mignola, ο δημιουργός του χαρακτήρα και του κόμικ. Εδώ θα προσπαθήσουν να εστιάσουν περισσότερο στον τρόμο, παρά στην φαντασία, όπως είχε κάνει ο Del Toro.

 


Ποιοι είναι οι νέοι χαρακτήρες;

Hellboy (2019)

Ο Trevor Brutteholm, η πατρική φιγούρα του Hellboy, θα παιχτεί από τον Ian McShane, του American Gods.

Ben Daimio

Hellboy (2019)

Μέλος του BPRD, ο Ben Daimio θα ενσαρκωθεί από τον Daniel Dae Kim, του Lost. Αρχικά τον ρόλο είχε ο Ed Skrein, αλλά αποχώρησε ότι ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων για το γεγονός ότι ένας Ιαπωνοαμερικάνος χαρακτήρας, θα ερμηνευτεί από ένας λευκό ηθοποιό.

Alice Monaghan

Hellboy (2019)

Η Sasha Lane, των American Honey και The Miseducation Of Cameron Post, θα παίζει την Alice Monaghan. Στο κόμικ είχε σωθεί από τον Hellboy, όταν σαν μικρό κορίτσι την είχαν απαγάγει νεράιδες.

Nimue

Hellboy (2019)

Η κακιά της υπόθεσης είναι η Blood Queen, την οποία ερμηνεύει η Milla Jovovich. Στο κόμικ, ήταν μία μάγισσα την Βρετανίας εποχής Αρθούρου, η οποία εξορίστηκε στον κάτω κόσμο για 1500 χρόνια.


Θα εμφανιστούν οι αγαπημένοι Abe Sapien και Liz Sherman;

Hellboy II: The Golden Army

Όχι. Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το αν οι χαρακτήρες θα εμφανιστούν. Από το trailer πάντως δεν προκύπτει νεότερο για την εμφάνισή τους. Φήμες θέλουν να εμφανίζονται, έστω ως cameos, αλλά δεν επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής.			
				
			
			
			
						
		

Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές