Περιπέτεια και τρόμος στο trailer του "Grizzly" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Περιπέτεια και τρόμος στο trailer του “Grizzly”

Είδος:

,

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: , ,
Ηθοποιοί: , , , ,

Γράφει:

Αφού αρχικά είχε ονομαστεί ως «Red Machine» και μετέπειτα ως «Endangered», το νέο εγχείρημα του σκηνοθέτη του θρίλερ «Saw V» παίρνει σάρκα και οστά ως «Grizzly» και φαίνεται να έχει τις προοπτικές ώστε να πάει καλά.

Στην υπόθεση της ταινίας, συναντάμε τον Rowan (James Marsden) και τον Beckett (Thomas Jane), δυο μαλωμένα αδέρφια θα βρεθούν ξανά στο πατρικό τους στην Αλάσκα, μαζί με τις κοπέλες τους. Εκεί θα ενημερωθούν από έναν ειδικευμένο κυνηγό και γνώστη των θεμάτων της περιοχής (Billy Bob Thornton) για μια σειρά φόνων από μια απειλητική αρκούδα. Τα δυο αδέρφια συμφιλιώνονται και αποφασίζουν να ξεκινήσουν οι τρεις τους και μαζί με τις κοπέλες τους, ένα διήμερο ταξίδι στην επικίνδυνη πλευρά του δάσους για να ερευνήσουν την εν λόγω αρκούδα. Όταν τελικά θα φθάσουν θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ασταμάτητη αρκούδα που θα τους επιτεθεί και θα τους κυνηγάει συνεχώς. Άραγε τι θα συμβεί; Θα καταφέρουν να ξεφύγουν;

Το trailer προσφέρει μια πρώτη εικόνα από το απαραίτητο αίσθημα του φόβου που προκαλείται στους πρωταγωνιστές καθώς και βασικές πληροφορίες από το σενάριο που φαίνεται να έχει τα πάντα: περιπέτεια αίμα και αρκετό μυστήριο.

Στην ιστορία και το σενάριο της ταινίας βρίσκεται ο Jack Reher, ενώ η ομάδα απαρτίζεται από γνωστούς ηθοποιούς.

Τον Rowan της ταινίας, και κατά κόσμο James Marsden, είδαμε πρόσφατα στους X-Men, και γνωρίζουμε επίσης από τις ταινίες: Walk of Shame, The Butler, Straw Dogs, 2 Guns. Τον Beckett (Thomas Jane) είδαμε πρόσφατα στο Pawn Shop Chronicles και τον θυμόμαστε επίσης από τον Scott Pilgrim vs. the World, Τhe Mist, Dreamcatcher, Face Off, Deep Blue Sea. Στην ταινία συναντάμε και την Piper Perabo ως Michelle, που είναι πιθανότητα η κοπέλα του Rowan, που θυμόμαστε από τις ταινίες Coyote Ugly, Covert Affairs, Looper, The Prestige, καθώς και τον Scott Glenn που συναντάμε φέτος στο τηλεοπτικό The Leftovers και από τις ταινίες του Bourne, The Paperboy, Freedom Writers, The Silence of the Lamb.

Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές