Goldfish - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Goldfish


Γράφει:

Έχοντας πραγματοποιήσει με επιτυχία την πρεμιέρα του στο 54ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης τον Νοέμβριο, η νέα ταινία  κυκλοφορεί από την Παρασκευή 2 Απριλίου έως και τη Δευτέρα 5 Απριλίου στον Κινηματογράφο Μικρόκοσμο. Αυτή η είναι η δεύτερη μεγάλου μήκους δημιουργία του σκηνοθέτη που το 2011 μας είχε συστηθεί με το «F.L.S.» στο 52ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.
Ελλάδα, λίγα χρόνια μετά την επίσημη χρεοκοπία της χώρας. Ένας μοναχικός άντρας κρύβεται από το σκοτεινό παρελθόν του. Μία κοπέλα αναζητά τον μεγάλο έρωτα. Δύο κακότυχα αδέρφια αναλαμβάνουν να ξαναστήσουν την «επιχείρηση» του νεκρού πατέρα τους. Οι δρόμοι τους θα συναντηθούν με απρόσμενες εξελίξεις. Κυνηγοί επικηρυγμένων, δραχμές, noodles, τριαντάφυλλα και χρυσόψαρα, όλα συμμετέχουν στο ιδιαίτερο κινηματογραφικό παζλ του «Goldfish».
O Θάνος Τσαβλής, πρωταγωνιστεί ο ίδιος στον ρόλο του μοναχικού άντρα που κρύβεται από το σκοτεινό παρελθόν του, σε μια Αθήνα που, λίγα χρόνια μετά την επίσημη χρεοκοπία της Ελλάδας, υποφέρει από ένα απολυταρχικό καθεστώς. Σ’ ένα οργουελικό σύμπαν, το κράτος επιτρέπει την ανεξέλεγκτη δράση κυνηγών επικηρυγμένων.
Παράλληλα, νονοί της νύχτας πουλάνε προστασία και διάφοροι σκοτεινοί τύποι, χρησιμοποιούν όπλα και πολεμικές τέχνες για να επιβάλλουν τον νόμο του ισχυρότερου στην κοινωνική ζούγκλα που έχει μετατραπεί πλέον ολόκληρη η πόλη…
Οι ήρωες του Θάνου Τσαβλή στη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του «Goldfish», συνθέτουν ένα κολάζ χαρακτήρων και υπό τους ήχους ενός απολαυστικού μουσικού σκορ, πρωταγωνιστούν σε ιδιόμορφες συναντήσεις, συναλλάσσονται με δραχμές και μάχονται μέχρι τελικής πτώσεως.
Μετά το «F.L.S.» του 2011, ο Θάνος Τσαβλής μας παρουσιάζει το «Goldfish», μία low budget ταινία πολεμικών τεχνών, με στοιχεία μαύρης κωμωδίας, που διαδραματίζεται σ’ ένα κοντινό μέλλον, όπου η Ελλάδα έχει πλέον χρεοκοπήσει…

Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές