Φιμωμένος Έρωτας - Short Skin - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Φιμωμένος Έρωτας – Short Skin

Είδος:

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , ,

Γράφει:

Από τα παιδικά του χρόνια, ο Edoardo υποφέρει από φίμωση, μία δυσμορφία του πέους η οποία τον αποτρέπει από τη σεξουαλική ευχαρίστηση. Τώρα στα 17 του, αρχίζει να νιώθει πίεση από το περιβάλλον του. Όλοι γύρω του μιλούν και συζητούν για το σεξ. Ο κολλητός του, Arturo, θέλει οπωσδήποτε να χάσει την παρθενιά του, και μπορεί ακόμα και να πληρώσει για αυτό. Οι γονείς του τον ενθαρρύνουν να αποκαλύψει τον έρωτά του για την Bianca. Ακόμα και η μικρή του αδερφή, προσπαθεί να βρει σεξουαλικό παρτενέρ για το σκύλο τους.

Η έλλειψη αυτοπεποίθησης του Edoardo αρχίζει να αλλάζει όταν θα συναντήσει ένα νέο κορίτσι, την Elisabetta, αλλά και όταν αναπάντεχα τον πλησιάζει η Bianca. Κάποια στιγμή πρέπει να αντιμετωπίσει τους φόβους του και να αποκτήσει αυτοπεποίθηση.

Η Ιταλία μας προσφέρει ένα άβολο θέμα, αλλά το παρουσιάζει με τέτοιο τρόπο, όπου τελικά καταφέρνει να μας κάνει να περάσουμε καλά. Ξεπερνώντας το θέμα σαν θέμα, μιλάμε για μία κωμωδία που περισσότερο έχει να κάνει με την άβολη εφηβεία που πολλοί από εμάς αντιμετωπίσαμε, και όχι τόσο με το πρόβλημα του Edoardo.

Η ταινία κυλά ευχάριστα, χωρίς να κουράζει, με μία μικρή διαφορά. Ότι πρέπει να σου αρέσει το ιταλικό χιούμορ και η ταχύτητα για να την εκτιμήσεις στο έπακρο.

Είναι μία ευχάριστη ταινία για θερινό, αλλά μην περιμένετε και πολλά πολλά. Αν ο στόχος σας είναι να περάσετε καλά, τότε ναι. Αν οι κινηματογραφικές σας επιλογές θέλετε να είναι περισσότερο ιδιαίτερες, τότε θα μπορούσατε να δείτε και κάτι άλλο…


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές