Equalizer - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Equalizer

Είδος:

,

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο:
Ηθοποιοί: , ,

Γράφει:

Ο Denzel Washington συνεργάζεται ξανά με τον σκηνοθέτη Antoine Fuqua (Training Day) για την ταινία Equalizer. Η ταινία αυτή είναι μία ασαφής επανέκδοση που στηρίζεται στην υπόθεση του τηλεοπτικού προγράμματος της δεκαετίας του ΄80, στο οποίο ο Edward Woodward υποδυόταν έναν τύπο που είχε αποσυρθεί από τις ειδικές δυνάμεις του στρατού.

Για να μπορέσει να επανορθώσει για παλιές αμαρτίες του, βοηθάει ανθρώπους που τον χρειάζονται, προσφέροντάς  δηλαδή τις υπηρεσίες του, για το “κοινό καλό”. Όμως, η πλοκή αυτής της ταινίας, δεν σχετίζεται ιδιαίτερα απ’ότι φαίνεται με τη σειρά, εκτός απ’το γεγονός του ότι ο ο Denzel είναι ένας μαύρος, πρώην στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων, που μπορεί να τα βάλει και να  καθαρίσει ένα δωμάτιο γεμάτο με κακούς τύπους μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα! Επίσης, αναπτύσσει και χρησιμοποιεί αυτές τις ειδικές δεξιότητές του για να βοηθήσει μία νεαρή γυναίκα ( την Chloe Grace Moretz). Το πρώτο τρέιλερ του “Equalizer” μας δείχνει τον Denzel ήρεμο, συγκροτημένο αλλά και βίαιο.

the_equalizer_denzel_washington_cover_athensbars

Στην ταινία, επίσης πρωταγωνιστούν οι  Melissa LeoMartin Csokas, και ο Bill Pullman. Θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Σεπτέμβρη.

Λίγα λόγια για την σύνοψη του Equalizer: Στην ταινία αυτή, ο Denzel Washington υποδύεται τον McCall έναν μαύρο, πρώην κομάντο των ειδικών δυνάμεων που έχει ανταλλάξει τον θάνατό του, ζώντας μία ήσυχη ζωή στην Βοστόνη. Όταν όμως, αναγκάζεται να βγει από την αυτοεπιβαλλόμενη απόσυρσή του για να σώσει ένα νεαρό κορίτσι, (την Chloë Grace Moretz), έρχεται αντιμέτωπος με πολύ βίαιους Ρώσους γκάνγκστερς. Ζητώντας εκδίκηση εναντίον αυτών που βιαιοπραγούν  απέναντι στους αδύναμους και στους αβοήθητους, η επιθυμία του McCall για δικαιοσύνη ξαναξυπνάει! Αν κάποιος έχει πρόβλημα, αν όλα είναι εναντίον του και δεν έχει πού να απευθυνθεί, ο McCall θα τον βοηθήσει!!Είναι ο Equalizer!!(ο Εξισορροπιστής)


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές