Entourage - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Entourage

Είδος:

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , , , , ,

Γράφει:

Ο νεαρός σκηνοθέτης Vincent Chase αποπειράται να γυρίσει μια ανατρεπτική ταινία, με πρωταγωνιστή τον αποτυχημένο μέχρι τώρα μεγαλύτερο αδερφό του, Johnny. Αγχωμένοι όλοι – παραγωγοί, ατζέντης και στενοί φίλοι- για την ποιότητα και την επιτυχία της ταινίας πνίγουν τις έγνοιες τους σε ένα ξέφρενο πάρτι στο σπίτι του κολλητού του Vince, Turtle . Κι όλα θα πήγαιναν καλά εάν δεν εμπλέκετο στην παραγωγή ο κακομαθημένος γιος του κύριου χρηματοδότη της ταινίας, Travis McCredle.

entourage-movie-jeremy-piven-kevin-connolly-adrien-grenier

Οι χαρακτήρες της ομώνυμης σειράς του HBO επιστρέφουν σε μια κωμωδία που κινείται στα ίδια πλαίσια. Κυριολεκτικά όμως. Από το κινηματογραφικό Entourage όμως απουσιάζει αισθητά η δομή μιας ταινίας.

Η πορεία της υπόθεσης ακολουθεί τους 4 φίλους και την καθημερινότητά τους περιγράφοντας τα μπλεξίματα που προκαλεί η επιπόλαιη κοινωνία του Los Angeles. Διάφοροι ιδιότροποι χαρακτήρες σε ημικεντρικούς ρόλους λειτουργούν συμπληρωματικά στην αντροπαρέα που μένει ενωμένη παρά τις εκάστοτε δυσκολίες στην προσωπική ζωή του καθενός. Μόνο που η εξέλιξη θυμίζει τόσο έντονα τηλεοπτική σειρά, με διάφορα μίνι σκηνικά που λύνονται μέσα στο δεκάλεπτο, ώστε καταλαβαίνει κανείς πως μόνος σκοπός της ύπαρξης ενός τέτοιου φιλμ είναι η εκμετάλλευση του franchise (βλέπε Sex & the City).

Σίγουρα αναβιώνει την ανάλαφρη ατμόσφαιρα και περιέχει κάποιες χιουμοριστικές στιγμές, ιδιαίτερα κατά την παρουσία του Haley Joel Osment. Το παιδί της 6ης αίσθησης μεγάλωσε. Δε βλέπει πια νεκρούς και; σε αντίθεση με τους περισσότερους συνομήλικους συναδέλφους του, έχει να επιδείξει ακόμη πιο εντυπωσιακά υποκριτικά προσόντα. Ίσως το φιλμ κάπου να αγγίζει και τον ανδρικό πληθυσμό θίγοντας την ουσία –λέμε τώρα- της ασύγκριτα δυνατής ανδρικής φιλίας, ίσως κάπου να γίνεται και λίγο τρυφερό, αλλά σε γενικές γραμμές το Entourage αποτελεί μια κρύα εκδοχή της σειράς, ένα αποτυχημένο –σε αυτή την περίπτωση- reunion.


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές