Ένα ακόμη αστυνομικό δίδυμο χτυπάει την 7η τέχνη - "War On Everyone" trailer - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ένα ακόμη αστυνομικό δίδυμο χτυπάει την 7η τέχνη – “War On Everyone” trailer

Είδος:

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο:
Ηθοποιοί: , , ,

Γράφει:

Οι πιο ανήθικοι και άξεστοι αστυνόμοι που θα δείτε φέτος στις κινηματογραφικές αίθουσες έχουν νέο teaser clip. Alexander Skarsgård και Michael Peña σπέρνουν την καταστροφή κι αφήνουν μόνο συντρίμμια στο πέρασμα τους.

O διεφθαρμένος Terry Monroe(Skarsgård) έχει βρει το έτερον του ήμισυ στο πρόσωπο του άσωτου Bob Bolaño(Peña). Δυο αστυνόμοι που κάνουν τις βρώμικες δουλειές τους, στο Albuquerque του New Mexico, με αποτέλεσμα να αποβάλλονται διαρκώς από το σώμα. Η κατάσταση μάλιστα είναι τόσο τραβηγμένη που ο προϊστάμενος τους απειλεί με απολύσεις αν κι εφόσον ακούσει περαιτέρω παράπονα για τους δύο..

Το “War On Everyone” είναι μια ταινία που φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Michael McDonagh τόσο στο σενάριο όσο και στην σκηνοθεσία. Ουσιαστικά πρόκειται για μια αμερικάνικη κωμωδία φτιαγμένη από βρετανικά και ιρλανδικά studio. Συνήθως βλέπουμε να συμβαίνει το αντίστροφο..

Πέραν του πρωταγωνιστικού διδύμου στην ταινία κάνουν την εμφάνιση τους και οι Theo James, Tessa Thompson, Stephanie Sigman και Paul Reiser.

Στις 7 του Οκτώβρη το φιλμ κάνει πρεμιέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το teaser clip που κυκλοφόρησε πριν μερικές ώρες..

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=UC13rxdGzEo]

Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές