Δόκτωρ Ύπνος (Doctor Sleep) - O Ewan McGregor είναι ο ενήλικος Danny Torrance - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Δόκτωρ Ύπνος

(Doctor Sleep)


Είδος:

Έτος παραγωγής:
Διάρκεια: 151
Χώρα: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , , , , ,
Πρεμιέρα: 07-11-2019

Γράφει:

Κανείς δεν περίμενε ότι ο Stephen King θα δημιουργούσε ένα sequel για το ίσως πιο διάσημο έργο του. Λογικά και αναμενόμενα θα μεταφερόταν στον κινηματογράφο.

Έτσι έχουμε πια το κινηματογραφικό “Doctor Sleep” δια χειρός Mike Flanagan (The Haunting of the Hill House, Ouija: Origin of Evil), βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα του 2013.

Ο Νταν Τόρανς (Γιούαν ΜακΓκρέγκορ) εξακολουθεί να υποφέρει από το ψυχολογικό τραύμα που υπέστη ως παιδί στο ξενοδοχείο Overlook. Προσπαθεί να βρει την εσωτερική του ηρεμία, μέχρι που συναντά την Άμπρα (Κάιλι Κουράν), μία θαρραλέα νεαρή κοπέλα που διαθέτει,

όπως κι αυτός, το υπερφυσικό χάρισμα γνωστό ως “λάμψη”. Η Άμπρα ζητά απελπισμένα τη βοήθειά του προκειμένου να πολεμήσει την ανελέητη Ρόουζ (Ρεμπέκα Φέργκιουσον), αρχηγό μιας συμμορίας δαιμόνιων δολοφόνων, που αναζητούν ανθρώπους προικισμένους

με υπερφυσικές ιδιότητες, προκειμένου να «καταναλώσουν» την αύρα τους και να γίνουν αθάνατοι. Δημιουργώντας μια απρόσμενη συμμαχία, ο Νταν και η Άμπρα ξεκινούν έναν αγώνα ζωής και θανάτου εναντίον της Ρόουζ.

Η αθωότητα και το χάρισμα της Άμπρα κάνουν τον Νταν να χρησιμοποιήσει, για πρώτη φορά, τις δικές του δυνάμεις, ν’ αντιμετωπίσει τους φόβους του, που θα φέρουν στην επιφάνεια φαντάσματα του παρελθόντος.

Το καστ συμπληρώνουν οι Rebecca Ferguson, Zahn McClarnon και Alex Essoe.

 


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές