Ολόκληρο το Ντοκιμαντέρ του DiCaprio για την καταστροφή του πλανήτη στο cinefreaks.gr - "Before the Flood" – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ολόκληρο το Ντοκιμαντέρ του DiCaprio για την καταστροφή του πλανήτη στο cinefreaks.gr – “Before the Flood”

Είδος:

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο:
Ηθοποιοί:

Γράφει:

Είναι αλήθεια ότι στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού βιώνουν μια ιδιαίτερη χρονιά φέτος. Donald Trump και Hillary Clinton μονοπωλούν στα πρωτοσέλιδα των ειδήσεων χάρη στο ξέφρενο θέατρο του παραλόγου στο οποίο και πρωταγωνιστούν με φόντο τον Λευκό Οίκο.

Κάπου εκεί εμφανίζεται στο κάδρο και ο Leonardo DiCaprio. Το 2016 του έδωσε το Χρυσό Αγαλματίδιο που τόσο ποθούσε, επιτρέποντας παράλληλα στον πολυτάλαντο ηθοποιό να “ηρεμήσει” και να στρέψει το βλέμμα του σε άλλα ενδιαφέροντα.

Ένα από αυτά, καθώς φαίνεται, είναι και η σωτηρία του πλανήτη γη. Για τούτο τον λόγο έβαλε τον Fisher Stevens στην σκηνοθετική καρέκλα αναλαμβάνοντας ο ίδιος εξ ολοκλήρου την παραγωγή του ντοκιμαντέρ “Before the Flood“. Κύριο μέλημα του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού είναι να φωτίσει τον εφιάλτη που βιώνει ο πλανήτης μας και να δώσει μια γεύση από τις συνέπειες που έρχονται σύντομα αν συνεχίσουμε να τον “κατακρεουργούμε”.

Στην παράκληση για αλλαγή ο DiCaprio επιστρατεύει και τον Πρόεδρο των Η.Π.Α. Barack Obama καθώς και τον Πάπα Φραγκίσκο. Τους ισχυρότερους άντρες εν ζωή δηλαδή..

Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με το ίδρυμα του, έχει δώσει περισσότερα από 30 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει στις συζητήσεις των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή, για να προστατεύσει τους κοραλλιογενείς υφάλους και τις τίγρεις και για την ευρεία ενημέρωση του κόσμου για τους κινδύνους της κλιματικής αλλαγής.
Έκανε πορεία με άλλους 400.000 πολίτες στους δρόμους του Μανχάταν το 2014 για τους κινδύνους της κλιματικής αλλαγής.

Αυτά και άλλα πολλά μας φέρνουν στο σήμερα που μπορείτε να δείτε εντελώς δωρεάν το ντοκιμαντέρ που ετοίμασε ο Leonardo Di Caprio μαζί με το National Geographic για την κλιματική αλλαγή.
Με έχουν ταρακουνήσει πάρα πολύ τα ντοκιμαντέρ που είδα κι εγώ ο ίδιος στο παρελθόν. Ντοκιμαντέρ που αφορούσαν τις κλιματικές αλλαγές. Η αλήθεια όμως είναι ποτέ δεν είδα κάποιο που να μεταφέρει με σαφήνεια την επιστήμη στο κοινό” είπε αρχικά και συνέχισε ο ταλαντούχος ηθοποιός..

«Η κλιματική αλλαγή είναι η πιο σοβαρή απειλή που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ο πλανήτης γι’ αυτό πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, με μία φωνή και να απαιτήσουμε, δράση τώρα! Η ίδια μας η επιβίωση εξαρτάται από αυτό. Το ντοκιμαντέρ αυτό παρουσιάζει τις επιπτώσεις αλλά και τις λύσεις κατά της κλιματικής αλλαγής, χωρίς τα δεδομένα να έχουν επηρεαστεί, όπως συχνά συμβαίνει, από όσους έχουν οικονομικό συμφέρον από την παραγωγή ορυκτών καυσίμων».

Δείτε παρακάτω το ντοκιμαντέρ “Before the Flood”.. Αξίζει!

Βαθμολογία Χρηστών


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Προβολές


Παίζεται σε: 0 αίθουσες
0 αίθουσες στην Αθήνα
0 αίθουσες στην Θεσσαλονίκη
0 αίθουσες στην Επαρχία


Η ταινία δεν παίζεται πλέον στις αίθουσες