Δέκα Ύποπτοι για Φόνο (Crooked House) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Δέκα Ύποπτοι για Φόνο

(Crooked House)


Είδος:

, ,

Έτος παραγωγής:
Διάρκεια: 115
Χώρα: Ηνωμένο Βασίλειο
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , ,
Πρεμιέρα: 28-06-2018

Γράφει:

Δεν είναι μόνο η χρονιά του Stephen King, καθώς από ότι φαίνεται και η Agatha Christie έχει για άλλη μια φορά την τιμητική της αφού λίγο καιρό πριν το BBC ανακοίνωσε ότι του δόθηκε το «πράσινο φως» για να προχωρήσει με την παραγωγή 7 σειρών μικρού μήκους βασισμένων σε βιβλία της διάσημους συγγραφέας μυστηρίων. Έχει ήδη κυκλοφορήσει το «And then they were none» τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ ταυτόχρονα η ταινία «Murder on the Orient Express» και «Witness for the Prosecution» προχωράει από την Fox.

Έτοιμο είναι και το πρώτο trailer για την επερχόμενο δράμα μυστηρίου «Crooked House», πηγάζοντας για άλλη μια φορά από τα ευφάνταστα διηγήματα της Christie, και στην ταινία θα πρωταγωνιστούν ο Max Irons, Glenn Close, Gillian Anderson, Christina Hendricks, Terence Stamp, Stefanie Martini, Julian Sands, Amanda Abbington, Christian McKay, και Honor Kneafsey.

Η ταινία διαδραματίζεται στην «υψηλή» κοινωνία της εποχής εκείνης όταν ένας κατάσκοπος/ντεντέκτιβ καλείται να εξιχνιάσει την υπόθεση γύρω από τον θάνατο ενός πλούσιου αρχηγού, οπού κανείς δεν φαίνεται να είναι αθώος, oύτε και η ίδια του η εγγονή που τον κάλεσε να επέμβει.

 


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές