Committed - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Committed

Είδος:

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο:
Ηθοποιοί: ,

Γράφει:

Η ταινία Committed της Στελάνα Κληρής είναι μία πολλά υποσχόμενη ανεξάρτητη παραγωγή από την Κύπρο. Η ταινία πραγματεύεται την τυχαία συνάντηση στην ύπαιθρο της Κύπρου, μίας νύφης που το έχει σκάσει από τον γάμο της και ενός άντρα που πιέζεται να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του, ενώ δε τον ενθουσιάζει η ιδέα της δέσμευσης. 

Μία road movie γυρισμένη εξ ολοκλήρου στην Κύπρο, από μία δημιουργό που φαίνεται να έχει βαλθεί να μας πείσει ότι υπάρχει Κυπριακό σινεμά και μπορεί να κάνει θαύματα με μηδαμινό κόστος. Η ταινία είναι μία low budget παραγωγή που έγινε σε δύσκολους καιρούς για την Κύπρο, καθώς γυρίστηκε σε διάρκεια 17 ημερών σε 25 τοποθεσίες στο νησί το περασμένο καλοκαίρι, ενώ στηρίζεται εν μέρει σε crowd-funding.  Η σκηνοθέτης και παραγωγός Στελάνα Κληρής μας παρουσιάζει την πρώτη μεγάλη μήκους ταινία της μετά από δύο μικρού μήκους ταινίες και δύο ντοκιμαντέρ.

Στο cast βρίσκουμε τον Ελληνοκύπριο Ορέστη Σοφοκλέους και την Ελληνοαμερικανίδα Melia Kreiling. Οι ηθοποιοί έχουν περάσματα από γνωστές σειρές, όπως το The Borgias, όπου η Melia Kreiling έπαιξε πλάι στον Jeremy Irons. 

Η ταινία προβλήθηκε σε κανονική διανομή στην Κύπρο, ταξίδεψε στο Ελληνικό Φεστιβάλ του Λος Άντζελες, ταξίδεψε στο Market των Καννών, και θα κάνει την Ελληνική της πρεμιέρα στις Νύχτες Πρεμιέρας.

Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές