Ψυχρή Καταδίωξη (Cold Pursuit) - Ο Liam Neeson πήγε το "Taken" στα χιόνια - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ψυχρή Καταδίωξη

(Cold Pursuit)


Είδος:

, ,

Έτος παραγωγής:
Διάρκεια: 118
Χώρα: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Νορβηγία
Σκηνοθεσία:
Σενάριο:
Ηθοποιοί: , ,
Πρεμιέρα: 07-02-2019

Γράφει:

O Nels είναι ένας ήσυχος οικογενειάρχης, και σκληρά εργαζόμενος, σαν οδηγός εκχιονιστικού μηχανήματος. Είναι μία από τις πιο συμπαθητικές φιγούρες στα Βραχώδη Όρη, καθώς είναι αυτός που ανοίγει τους δρόμους.

Εκείνος και η γυναίκα του ζουν σε μία καμπίνα μακριά από τους τουρίστες της περιοχής. Η πόλη τον ανακήρυξε “Πολίτη της Χρονιάς”. Αλλά ο ίδιος πρέπει να εγκαταλείψει την ήσυχη ζωή, μετά την δολοφονία του γιου του από ένα μεγαλέμπορο ναρκωτικών.

Σαν έναν άνθρωπος που δεν έχει τίποτα να χάσει, αφήνει το αίσθημα της εκδίκησης να τον οδηγήσει. Θα χρησιμοποιήσει τις ικανότητές του, και από συνηθισμένος άνθρωπος, θα μετατραπεί σε εκτελεστή, με σκοπό να διαλύσει το καρτέλ.

Κι αν όλα αυτά σας θυμίζουν κάτι, τότε είστε σε σωστό δρόμο. Μιλάμε για την αμερικανική μεταφορά της Νορβηγικής ταινίας του 2014, “Με Σειρά Εξαφάνισης” (In Order of Disappearance).

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, Liam Neeson, Laura Dern, και, Micheál Richardson, σε σκηνοθεσία Hans Petter Moland, ο οποίος σκηνοθέτησε και το πρωτότυπο.


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές