Ο Κύκλος (The Circle) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Κύκλος (The Circle)

Είδος:

,

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , ,

Γράφει:

Με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να αυξάνονται και να πληθύνονται με ραγδαίους ρυθμούς η μεταφορά του μυθιστορήματος του Dave Eggers στην μεγάλη οθόνη μοιάζει πιο επίκαιρη από ποτέ.
Το “Circle” αφουγκράζεται μια σύγχρονη πραγματικότητά όντας τοποθετημένο σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον.

Η Mae (Emma Watson) βλέπει την πρόσληψη της στην πιο ισχυρή τεχνολογική και social media εταιρία στον κόσμο μια ευκαιρία καριέρας που επρόκειτο να αλλάξει καθολικά την ζωή της. Καθώς αναρριχάται στην ιεραρχία, ενθαρρύνεται από τον ιδρυτή της εταιρίας, Eamon Bailey (Tom Hanks) να συμμετάσχει σε ένα μοναδικό project που ταλανίζεται μεταξύ των ορίων της ιδιωτικότητας, της ηθικής και της ατομικής ελευθερίας. Η συμμετοχή της στο πείραμα και η κάθε απόφασή σύντομα θα επηρεάζει τις ζωές και το μέλλον των φίλων, της οικογένειάς αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Πίσω από την κάμερα βρίσκεται ο James Ponsoldt για να δώσει πνοή σε μια ιστορία που δε θα ήταν απίθανο να βιώσουμε στο άμεσο μέλλον. Email, social media, online αγορές ακόμη και οι κάμερες των κινητών μας σε ένα ενιαίο διαδικτυακό σύστημα που φαινομενικά στοχεύουν σε μια νέα εποχή διαφάνειας και ευγένειας.
John Boyega (Star Wars: The Force Awakens, Attack the Block), Patton Oswalt (Ratatouille, Marvel’s Agents of SHIELD), Bill Paxton (Edge of Tomorrow, Big Love), Karen Gillan (Doctor Who, Guardians of the Galaxy), Ellar Coltrane (Boyhood, Fast Food Nation) και φυσικά ο πολυβραβευμένος Tom Hanks θα βρεθούν στο πλευρό της περιζήτητης, το τελευταίο διάστημα, Emma Watson.

 


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές