Chronic - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Chronic

Είδος:

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο:
Ηθοποιοί: , , , , ,

Γράφει:

O Μεξικάνος Michel Franco είχε το 2012 κερδίσει το μεγάλο βραβείο του Un Certain Regard με την δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του το “After Lucia”, ενώ και η πρώτη του ταινία το “Daniel & Ana” είχε κάνει πρεμιέρα στις Κάννες στο Director’s Fortnight. Ο Tim Roth που ήταν στην επιτροπή το 2012 του είπε ότι θέλει να παίξει σίγουρα στην επόμενη ταινία του, κάτι που το βλέπουμε τελικά τρία χρόνια μετά στο μεγάλο Διαγωνιστικό, στο Chronic, την πρώτη Αγγλόφωνη ταινία του Franco. Ο σκηνοθέτης επιστρέφει με ακόμα περισσότερες άβολες ανθρώπινες σχέσεις.

 Chronic-review

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας που ερμηνεύεται από τον Roth, παίζει έναν νοσοκόμο που ασχολείται με ανθρώπους στο τέλος της ζωής τους λόγω χρόνιας ασθένειας. O ίδιος είναι ένα μυστηριώδης άντρας με τα δικά του προβλήματα. Πρόκειται για μία σκληρή και δύσκολη ταινία, σαν αυτές που μας έχει συνηθήσει ο σκηνοθέτης με έναν καλό Tim Roth.

Ο Roth στην συνέντευξη τύπου στις Κάννες αναρωτήθηκε γιατί τόσες χώρες, όπως και η Μεγάλη Βρετανία, έχει ακόμη παράνομη την υποβοήθεια σε αυτοκτονία σε περιπτώσεις ανίατες, αν κάτι τέτοιο επιλέξει ο ασθενής.


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές