Η Παρείσφρηση (BlacKkKlansman) - Η βραβευμένη στις Κάννες επιστροφή του Spike Lee – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Παρείσφρηση

(BlacKkKlansman)


Είδος:

,

Έτος παραγωγής:
Διάρκεια: 175
Χώρα: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , , ,
Πρεμιέρα: 27-09-2018

Γράφει:

Είναι αρχές της δεκαετίας του ’70, εποχή που ασχολείται με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ο Ron Stallworth (John David Washington) γίνεται ο πρώτος Αφρο-Αμερικανός ντετέκτιβ στην αστυνομία του Colorado Springs. Η άφιξή του όμως θα δεχτεί σκεπτικισμό και εχθρότητα από το ίδιο το τμήμα του. Χωρίς να διστάζει, ο Stallworth θέλει να αφήσει το στίγμα του και να κάνει την διαφορά στην κοινότητά του. Αποφασίζει λοιπόν να αναλάβει μία σημαντική και επικίνδυνη αποστολή: να εισέλθει και να αποδυναμώσει την Ku Klux Klan.

Παριστάνοντας έναν ρατσιστή, ο Stallworth επικοινωνεί με την οργάνωση, και σύντομα θα τον καλέσουν να ενταχθεί. Η σχέση του με τον αρχηγό, David Duke (Topher Grace), δυναμώνει καθώς ο δεύτερος πιστεύει πώς ο Stallworth, υπερασπίζεται την ιδέα την Λευκής Αμερικής. Με την έρευνα να γίνεται όλο και πιο περίπλοκη, ο βοηθός του Ron, Flip Zimmerman (Adam Driver), θα τον υποδυθεί, για να μπει στην οργάνωση, προκειμένου να τους σταματήσουν.

Η νέα ταινία του Spike Lee, είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, και κατάφερε να φύγει από το κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών, με το μεγάλο βραβείο της Κριτικής επιτροπής.

 


Βαθμολογία Χρηστών


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Προβολές


Παίζεται σε: 0 αίθουσες
0 αίθουσες στην Αθήνα
0 αίθουσες στην Θεσσαλονίκη
0 αίθουσες στην Επαρχία


Η ταινία δεν παίζεται πλέον στις αίθουσες