Νέο trailer για το horror film "Annabelle Comes Home" που όλοι περιμένουμε - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Anabelle Comes Home


Είδος:

, ,

Έτος παραγωγής:
Χώρα: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Σκηνοθεσία:
Σενάριο:
Ηθοποιοί: , , , , , ,
Πρεμιέρα: 27-06-2019

Γράφει:

Στο τρίτο μέρος του franchise, “Annabelle Comes Home”, ο James Wan και η παρέα μέσα από το “Conjuring Universe” υπόσχονται ακόμα πιο γερές δόσεις τρόμου, αφού το φημισμένο ζευγάρι πνευματιστών, Εd και Lorraine Warren θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους δαίμονες μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Στο νέο trailer λοιπόν βλέπουμε τον Εd και τη Lorraine να πηγαίνουν την Annabelle σπίτι τους και να την κλειδώνουν στο ντουλάπι που την πρωτοείδαμε στο “The Conjuring” και από το οποίο δεν πρέπει ποτέ να βγει. Παρά τις προσευχές του ιερέα και τις κλειδαριές, ο εφιάλτης δεν αργεί να ξεκινήσει καθώς ο δαίμονας ξυπνά και μαζί του ξυπνούν και τα υπόλοιπα στοιχειωμένα αντικείμενα της συλλογής των Warren, βάζοντας στο στόχαστρο την 10χρονη κόρη του ζευγαριού, Judith και τις έφηβες babysitters της.

 

Σημειώνεται ότι το σενάριο της ταινίας, όπως και στις δυο προηγούμενες, υπογράφει ο Garry Dauberman (“The Nun”, “It”, “It ΙΙ”) που εδώ κάνει και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, ενώ στην παραγωγή βρίσκονται οι New Line Cinema, Atomic Monster του Wan και Peter Safran Co.

Το “Annabelle Comes Home” αποτελεί την έβδομη ταινία του “Conjuring Universe” και τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις ταινίες “The Conjuring” και “Annabelle”.

 

H ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 27 Ιουνίου 2019.

 

To δεύτερο trailer:

Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές