Κυκλοφόρησε το trailer για το "A Million Little Pieces" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Κυκλοφόρησε το trailer για το “A Million Little Pieces”

Είδος:

Έτος παραγωγής:
Διάρκεια: 117
Χώρα: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , , , , , ,
Πρεμιέρα: 06-12-2019

Γράφει:

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το κοινωνικό δράμα “A Million Little Pieces” όπου την σκηνοθετική κλακέτα κρατάει η Sam Taylor-Johnson, με τον σύντροφό της, Aaron Taylor-Johnson να αναλαμβάνει κεντρική ερμηνεία εδώ.

Η ταινία αντλεί υλικό από το ομότιτλο αυτοβιογραφικό βιβλίο του James Frey, όπου ο ήρωας γνωρίζεται με αρκετές διαφορετικές περιπτώσεις ατόμων σε ένα κέντρο απεξάρτησης. Στο μέρος αυτό ο νεαρός θα πρέπει να βάλει τα δυνατά του ώστε να αποτοξινωθεί από ψυχοτρόπες ουσίες. Στην κλινική αυτή θα έρθει σε επικοινωνία με άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοια θέματα εθισμού και θα μάθει αρκετά και για τον ίδιο του τον εαυτό μέσα από την συναναστροφή του με τους υπόλοιπους ασθενείς. Στο νέο του ξεκίνημα, καθοριστικό ρόλο θα διαδραματίσει η φιλία του με έναν μαφιόζο, αλλά και ο έρωτάς του για μία άλλη θεραπευόμενη, παρέχοντάς του τα κατάλληλα ερεθίσματα ώστε να βγει από μία κατάσταση που τον βασάνιζε μέχρι τώρα.

Το cast συμπληρώνουν επιπλέον οι Billy Bob Thornton,Odessa Young, Charlie Hunnam, Giovanni Ribisi, David Dastmalchian και η Juliette Lewis.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Δεκεμβρίου 2019.

Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές