Στη Χώρα των Άλλων (In Another Country/Da-reun na-ra-e-seo) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Στη Χώρα των Άλλων (In Another Country/Da-reun na-ra-e-seo)

Είδος:

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο:
Ηθοποιοί: , ,

Γράφει:

Σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο της Νότιας Κορέας, η Won-joo (Jung Yoo-mi), μία νεαρή φοιτήτρια κινηματογράφου, ξεκινά τη συγγραφή ενός σεναρίου για μία ταινία μικρού μήκους, το οποίο αφορά τρεις διαφορετικές γυναίκες, που έχουν και οι τρεις το όνομα Anne (και ενσαρκώνονται από την Isabelle Huppert). Οι γυναίκες αυτές επισκέπτονται για ένα διάστημα την ίδια παραλιακή περιοχή.

Η πρώτη Anne είναι μια καταξιωμένη σκηνοθέτης, η δεύτερη είναι μια παντρεμένη γυναίκα, που θα αναπτύξει μια κρυφή ερωτική σχέση με έναν Κορεάτη, ενώ η τρίτη είναι μία χωρισμένη γυναίκα, ο άνδρας της οποίας την εγκατέλειψε για μια Κορεάτισσα. Και οι τρεις Anne διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο και αλληλεπιδρούν με την κόρη του ιδιοκτήτη του αλλά και με τον ναυαγοσώστη της περιοχής κάθε φορά με διαφορετικό τρόπο. Η σχέση της και η αλληλεπίδραση της κάθε Anne με τους κατοίκους της περιοχής θα επηρεάσουν τη ζωή της σε πολλά επίπεδα.

Ο Κορεάτης Sang-soo Hong, που κατέκτησε το πρώτο βραβείο στο τμήμα “Ένα Κάποιο Βλέμμα” με το “Hahaha” τoυ 2010 επιστρέφει με μία ιστορία με επίκεντρο τις ανθρώπινες σχέσεις, το χρόνο και την μοναξιά.

Η ταινία συμμετείχε στο Διαγωνιστικό Τμήμα του Φεστιβάλ των Καννών 2012 και προβλήθηκε στην τελετή λήξης του 53ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

04


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές