Ο Εγωιστής Γίγαντας - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Εγωιστής Γίγαντας

Είδος:

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο:
Ηθοποιοί: , ,

Γράφει:

Ένα σύγχρονο παραμύθι που διηγείται την τρυφερή ιστορία δύο μικρών αγοριών,σε μία σύγχρονη διασκευή του γνωστού παραμυθιού του Oscar Wilde.

O Arbor (Conner Chapman) και ο καλύτερός του φίλος, Swifty (Shaun Thomas), αφού πήραν αποβολή από το σχολείο, τριγυρνούν σαν ξένοι στους δρόμους της γειτονιάς τους. Εκεί θα γνωρίσουν τον Kitten (Sean Gilder), έναν ρακοσυλλέκτη της περιοχής, τον “Εγωιστή Γίγαντα”. Προσπαθώντας να κερδίσουν κάποια χρήματα και να θέσουν ένα στόχο στη ζωή τους, αποφασίζουν να δουλέψουν για τον Kitten συλλέγοντας μέταλλα και καλώδια, μεταφέροντάς τα με κάρα και τη βοήθεια αλόγων. Ο Swifty, που αποδεικνύεται πως έχει φυσικό ταλέντο με τα άλογα, γίνεται ο αγαπημένος του Kitten, ενώ ο Arbor μάταια προσπαθεί να μιμηθεί τον Kitten με σκοπό να τον εντυπωσιάσει και να κερδίσει περισσότερα χρήματα, με αποτέλεσμα να γίνεται όλο και πιο άπληστος. Η φιλία των δύο αγοριών θα δοκιμαστεί και ένα τραγικό συμβάν θα ανατρέψει τα πάντα.

Με φόντο τη σημερινή Βρετανία, η βρετανίδα σκηνοθέτης Clio Barnard, ζωντανεύει τη τρυφερή ιστορία δύο παιδιών που περνούν με σκληρό τρόπο από την αθωότητα στην ενηλικίωση.

the-selfish-giant-photo-agatha-a-nitecka-000093170028large4

 


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές