Ποιες ταινίες θα βγουν μέσα στο 2020; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ποιες ταινίες θα βγουν μέσα στο 2020;

Ειδήσεις | 7-4-2020 |

Εντάξει είπαμε δίσεκτο έτος το 2020, αλλά αυτό το έχει παραξηλώσει.

Τι να πεις κανείς! Υπομονή αδέρφια.

Με το Hollywood να περνάει μία πολύ σημαντική κρίση, ίσως τη μεγαλύτερη στην ιστορία του, εμείς παρακολουθούμε με βαριά καρδιά τη μία ακύρωση μετά την άλλη, και τις αλλαγές ημερομηνιών να έρχονται κατά πάνω μας με δρασκελιές.

Ωστόσο, the show must go on, οπότε όλες οι εταιρείες διανομείς αναθεωρούν το πρόγραμμά τους, και προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους όσο καλύτερα μπορούν.

Μην απελπίζεσαι όμως αγαπημένο μου cinefreakio. Καθώς έχεις πολλά να περιμένεις μέσα στους επόμενους μήνες. Με δεδομένο βέβαια ότι θα βγεις από το σπίτι κάποτε.

Ιδού οι ταινίες που έχουν ανακοινωθεί ότι θα βγουν στις αίθουσες ανά τον κόσμο, αλλά και πότε. Σημείωσε ότι κάποιες ημερομηνίες μπορεί να μην είναι ακριβείς σε ό,τι αφορά την έξοδο αυτών των ταινιών σε ελληνικό έδαφος.

Ιούνιος:

19/06 Soul

H Disney το φυσάει και δεν κρυώνει. Το Onward έπεσε θύμα της πανδημίας, και έτσι η εταιρεία έχει βασίσει το μέλλον της στο πολυαναμενόμενο Soul.


Ιούλιος:

17/07 Tenet

24/07 Mulan

31/07 The SpongeBob Movie: Sponge on the Run

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού, αν εξαιρέσεις τον Spongebob, ο οποίος αφορά μόνο τους μικρούς μας φίλους, έχει δύο από τις πιο αναμενόμενες ταινίες των τελευταίων ετών. Φυσικά μιλάμε για τη Mulan η οποία είχε αρχική ημερομηνία εξόδου την 26η Μαρτίου. Όσο για το Tenet, τι να πούμε! Μιλάμε για Chirtophen Nolan, με John David Washigton, και Robert Pattinson.


Αύγουστος:

14/08 Wonder Woman 1984

21/08 Bill and Ted Face the Music

28/08 The Hitman’s Wife’s Bodyguard

Το sequel της Wonder Woman, ήταν να σκάσει μύτη αρχές Ιουνίου, αλλά ένεκα η πανδημία θα το δούμε τον Αύγουστο. Τον μήνα που περιμένουμε ακόμα ένα sequel, αυτό του The Hitman’s Bodyguard, αλλά αυτή τη φορά, ο Ryan Reynolds, θα πρέπει να προστατεύσει τη γυναίκα του Samuel Jackson, τη Salma Hayek. Τελείωσες με τα sequel; Νομίζεις. Έχεις να περιμένεις και την τρίτη περιπέτεια των Bill and Ted. 


Σεπτέμβριος:

04/09 A Quiet Place Part II

04/09 The Beatles: Get Back
11/09 The Conjuring: The Devil Made Me Do It

18/09 The King’s Man

25/09 Candyman

25/09 Last Night in Soho
25/09 The Many Saints of Newark
25/09 The Trial of the Chicago 7

Το δεύτερο μέρος του A Quiet Place, άλλαξε κι αυτό μοιραία ημερομηνία εξόδου από τον Μάρτιο. Τον ίδιο μήνα έχουμε να περιμένουμε το ντικιμαντέρ του Peter Jackson, για τους Beatles, αλλά και το κάπως αχρείαστο τρίτο μέρος του Conjuring. Ακόμα όμως ένα θρίλερ το roaster, κι αυτό είναι το reboot του Candyman, σε σενάριο του Jordan Peelee. Σίγουρα όμως η ταινία που περιμένουμε όσο καμία άλλη είναι το The Trial of the Chicago 7, σε σενάριο του Aaron Sorkin.


Οκτώβριος:

02/10 Venom 2
09/10 Death on the Nile
09/10 The Witches
16/10 The French Dispatch

16/10 Halloween Kills

Ο μήνας που έχει συγκεντρώσει σχεδόν όλο το Hollywood σε 2 ταινίες. Ο Wes Anderson θα προσπαθήσει να επαναλάβει την επιτυχία του Budapest Hotel, αλλά έχεις κι έναν Kenneth Branah, ο οποίος έρχεται με το Έγκλημα στον Νείλο, ελπίζοντας να σαρώσει τα πάντα. Έχεις όμως και το sequel του Venom, με τον Tom Hardy, το οποίο σκηνοθετεί ο Andy Serkis. Έχεις όμως και την επιστροφή του Robert Zemeckis, με το The Witches, αλλά και την συνέχεια του ανανεωμένου Halloween. 


Νοέμβριος:

06/11 Black Widow

20/11 Godzilla vs. Kong

25/11 No Time to Die

Δεν του έφταναν τα δεινά του, με καθυστερήσεις πριν την πανδημία, η 25η περιπέτεια του Bond, νικήθηκε από τον ιό, κι έτσι θα το δούμε τον Νοέμβριο. Μαζί με αυτόν, θα δούμε και την ταινία της Marvel, με την Scarlett Johansson, αλλά και το τρίτο μέρος του reboot του Godzilla.


Δεκέμβριος:

11/12 Free Guy

18/12 Dune
18/12 Coming to America 2
18/12 West Side Story
23/12 Top Gun: Maverick

23/12 Tom and Jerry
25/12 Respect
25/12 The Last Duel
25/12 News of the World

Ο συγκρατημένος μέχρι στιγμής Δεκέμβριος, είναι ο μήνας της κούρσας των βραβείων. Αναμένουμε κι άλλες προσθήκες βέβαια, αλλά προς το παρόν, έχουμε να περιμένουμε, Dune, από τον Dennis Villaveuve, την επιστροφή του πρίγκηπα της Ζαμούντα, το remake του West Side Story, από τον Steven Spielberg, το sequel του Top Gun, τη βιογραφία της Aretha Franklin, με την Jennifer Hudson, τη νέα μεσαιωνική περιπέτεια του Ridley Scott, και τη νέα ταινία του Tom Hanks.

Ας ελπίσουμε ότι θα τις δούμε τελικά…