Μήπως "πάνε" και τα Oscar του 2021; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Μήπως “πάνε” και τα Oscar του 2021;

Ειδήσεις | 20-5-2020 |

Σίγουρα η Πανδημία έχει πλήξει την βιομηχανία του κινηματογράφου, σε επίπεδα που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Και μάλλον η επίδρασή της θα φανεί και στο μέλλον…

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών κι Επιστημών, σκέφτεται να αναβάλει την τελετή των Oscar, του 2021.

Η λέξη κλειδί είναι το “σκέφτεται”, καθώς δεν υπάρχει ακόμα επίσημη απόφαση από την Ακαδημία, και υπάρχει ακόμα η πιθανότητα να γίνει η απονομή στην προγραμματισμένη της ημερομηνία της 28ης Φεβρουαρίου 2021. Η μεγάλη ερώτηση είναι φυσικά, τι θα συμβεί με τον ιό, αν επιστρέψει το Φθινόπωρο, και κατά πόσο θα αισθάνονται ασφαλείς οι εμπλεκόμενοι να παραστούν σε μία τέτοια μάζωξη.

Η πιθανότητα είναι πάρα πολύ μεγάλη, καθώς με δεδομένο ότι τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου έχουν προβεί σε ακυρώσεις, τότε ίσως πρέπει να περιμένουμε αντίστοιχες ενέργειες και από την Ακαδημία, η οποία άλλαξε ορισμένες από τις διαδικασίες σχετικά με το ποιες ταινίες θα μπορούν να είναι υποψήφιες για φέτος, διευρύνοντας τις ημερομηνίες, αλλά και τα μέρη προβολής.

Περιμένουμε περισσότερα…