Μια Stark στο Σύμπαν των X-Men - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Μια Stark στο Σύμπαν των X-Men

Ειδήσεις | 13-2-2017 |

Οι φήμες σχετικά με την ταινία New Mutants φαίνεται πως θα κρατήσουν πολύ καιρό και συγκεκριμένα μέχρι την τελική επιλογή του cast και των λοιπών συντελεστών.

Προς το παρόν γνωρίζουμε πως ο Josh Boone, γνωστός από τη δουλειά του στο The Fault in Our Stars, θα είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας. Επίσης, η, πρωταγωνίστρια του The Witch, Anya Taylor-Joy φέρεται να έχει αναλάβει το ρόλο της Magik ενώ και ο James McAvoy, εκτός απροόπτου, θα επιστρέψει για να παίξει τον ρόλο του καθηγητή Charles Xavier. Και παρόλο που σύντομα υποτίθεται πως θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, τίποτα άλλο δεν έχει γίνει γνωστό για την ταινία.

Μια από τις πρώτες φήμες που είχαν ακουστεί ήταν πως η Maisie Williams, διάσημη για το ρόλο της ως Arya Stark στο Game of Thrones, θα έπαιζε στην ταινία την Wolfsbane, μια μεταλλαγμένη με την ικανότητα να μετατρέπεται σε λύκο. Παρόλο που η ηθοποιός και οι συντελεστές δεν επιβεβαίωναν για καιρό την είδηση, σήμερα ο Josh Boone ανέβασε στο Twitter μια ζωγραφιά με την Williams ως Wolfsbane.

Αν και, όπως είναι γνωστό, οι αναρτήσεις στο Twitter δεν είναι πάντα οιωνός κάποιας ανακοίνωσης στην συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται πως ο σκηνοθέτης μόλις επιβεβαίωσε πανηγυρικά τις φήμες ανεβάζοντας και άλλο το ενδιαφέρον σχετικά με τη νέα ταινία που θα διαδραματίζεται στο σύμπαν των μεταλλαγμένων της FOX.

Υπενθυμίζουμε πως η Williams θα είναι η δεύτερη Stark που μετακομίζει στο σύμπαν των X-Men μετά την Sophie Turner η οποία έπαιξε τη νεαρή  Jean Grey στο X-Men Apocalypse.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,