Μια ρομαντική ιστορία αγάπης ταξιδεύει στο Βερολίνο με σκοπό να αποτελέσει "A Moment to Remember" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Μια ρομαντική ιστορία αγάπης ταξιδεύει στο Βερολίνο με σκοπό να αποτελέσει “A Moment to Remember”

Ειδήσεις | 11-2-2016 |

Η ρομαντική και ταυτόχρονα τραγική ιστορία αγάπης με τίτλο “A Moment to Remember” εξιστορεί την τρυφερή ιστορία ενός άντρα που παλεύει να χαράξει στην μνήμη της σήζυγου του μια τελευταία ανάμνηση της αγάπης τους πριν εκείνη βυθιστεί στην ολική αμνησία, χτυπημένη από μια σπάνια ασθένεια. Μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που το “A Moment to Remember” θα δει το φως της μεγάλης οθόνης εφόσον το 2004 είχε κυκλοφορήσει η πρώτη ομώνυμη, κορεάτικη κινηματογραφική προσαρμογή της ταινίας βασισμένη στο ιαπωνικό, τηλεοπτικό δράμα του 2001 με τίτλο “Pure Soul”. Η νοτιοκορεάτικη εκδοχή με πρωταγωνιστές τους Son Ye-jin και Jung Woo-sung είχε μεγάλη επιτυχία τόσο στο ενχώριο όσο και στο ιαπωνικό κοινό.

Το πρωταγωνιστικό δίδυμο της καινούργιας ταινίας, με σκηνοθέτη τον Ben Lewin(The Sessions), συνθέτουν οι ανερχόμενοι αστέρες Alex Roe (The 5th Wave) και Nicola Peltz (Transformers: Age of Extinction) ενώ το σενάριο ανήκει στην Susannah Grant. Την παραγωγή αναλαμβάνουν οι Mark Amin, Cami Winikoff και Scott Lambert ενω τα διεθνή δικαιώματα χειρίζεται η Exchange η οποία προωθεί την ταινία στο EFM του Βερολίνου.