Μετά τον Star-Lord, και ο Rocket Raccoon στους Avengers; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Μετά τον Star-Lord, και ο Rocket Raccoon στους Avengers;

Ειδήσεις | 13-5-2016 |

Μπορεί ο κινηματογραφικός ήρωας Rocket Raccoon να μας συστήθηκε μέσα από τους “Guardians of the Galaxy”, παρόλα αυτά τις τελευταίες ώρες μοιάζει πολύ πιθανό να πάρει μεταγραφή σε μια άλλη ομάδα υπερηρώων. Ο σκηνοθέτης των Captain America (αλλά και των μελλοντικών Avengers), Anthony Russo, δήλωσε μερικές μέρες πριν πως ο ήρωας Star-Lord θα κάνει σίγουρα το διαγαλαξιακό ταξίδι και θα ενταχθεί στο “Infinity War” των Avengers. Οι τελευταίες ειδήσεις από την απέναντι όχθη του ατλαντικού, θέλουν και τον φίλο του Rocket Raccoon να κάνει το ίδιο δρομολόγιο.

Διαβάστε εδώ την κριτική της ταινίας “Captain America: Civil War”

Οι σεναριογράφοι του “Infinity War”, Christopher Markus και Stephen McFeely, καθώς φαίνεται ήδη εξετάζουν τον τρόπο με τον οποίο θα ενταχθεί στην ιστορία ο ξεχωριστός ήρωας. Μάλιστα ο Markus δεν δίστασε να κάνει και σχετική δήλωση: “Είτε πρόκειται για έναν μπλε τύπο 2 μέτρα, είτε πρόκειται για ένα ρακούν 50 πόντους.. όλοι είναι άνθρωποι και σαν ανθρώπους θα τους συμπεριφερθούμε.. από σεναριακής άποψης”.
Η ταινία “Avengers: Infinity War Part I” είναι προγραμματισμένη για διανομή στις 4 Μαίου του 2018, ενώ το sequel για την ίδια μέρα του 2019.

Οι αδερφοί Russo που θα μοιραστούν την σκηνοθετική καρέκλα και στις δύο ταινίες, έχουν ήδη αρχίσει να “παίζουν” με τα μυαλά των σινεφίλ δημοσιοποιώντας συνεχώς ενδεχόμενες φιλμικές αλχημείες τους.
Όπως και να’ χει όμως, είτε οι Star-Lord και Rocket Raccoon εμφανιστούν στους Avengers είτε όχι, θα έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε στο “Guardians of the Galaxy Vol.2” που προσγειώνεται στις κινηματογραφικές αίθουσες την επόμενη χρονιά. O Chris Pratt, η Zoe Saldana αλλά και o Dave Bautista αναμένεται να δώσουν κανονικά το παρών στο επιτυχημένο πρότζεκτ.

Ο Star-Lord και επίσημα στο “Infinity War”;

To “Infinity War” θα έχει και Spiderman; Δείτε εδώ την απάντηση!

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,