Μετά τον Han Solo, παίρνει σειρά ο Obi-wan, ο Yoda και ποιος ξέρει ποιοι άλλοι ακόμα για spin-off ταινίες του Star Wars - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Μετά τον Han Solo, παίρνει σειρά ο Obi-wan, ο Yoda και ποιος ξέρει ποιοι άλλοι ακόμα για spin-off ταινίες του Star Wars

Ειδήσεις | 18-8-2017 |

Από τότε που το Star Wars έπεσε στα χέρια της Disney, φαίνεται ότι γίνονται πολλές προσπάθειες για ταινίες, σειρές, comic, ηλεκτρονικά παιχνίδια που θα πραγματεύονται καινούργιες περιπέτειες στον κόσμο του Star Wars,ενώ επίσης επικεντρώνονται και σε μεμονωμένους χαρακτήρες προκειμένου να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για το παρελθόν τους, χαρακτηριστικό παράδειγμα η ταινία αφιερωμένη στον Ηan Solo.

Ακολουθώντας ανάλογα βήματα ο Stephen Daldry – υποψήφιος για Oscar καλύτερης σκηνοθεσίας με την ταινία «Billy Elliot» και «The Hours» – θα αναλάβει μια spin-off ταινία που θα επικεντρώνεται στον Obi-Wan Kenobi. H παραγωγή, βέβαια, βρίσκεται σε πολύ αρχικά στάδια και δεν υπάρχει ακόμα διαθέσιμος τίτλος αλλά ούτε και σενάριο.

Φήμες υπάρχουν ότι κάτι θα ανάλογο θα επιχειρηθεί και για άλλους χαρακτήρες όπως ο Yoda και ο κυνηγός επικηρυγμένων Boba Fett.

Αν και ο Ewan McGrecor είναι θετικός στο να αναλάβει ξανά τον ρόλο του Obi-Wan, δεν έχει επισημοποιηθεί τίποτα ακόμα.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,