Margot Robbie είσαι πολύ περισσότερα από ένα Bond Girl! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Margot Robbie είσαι πολύ περισσότερα από ένα Bond Girl!

Ειδήσεις | 2-8-2016 |

Ο αρχαίος κόσμος, κι όχι μόνο η Ελλάδα, είχε τους χρησμούς της Πυθίας ιερό κι απαράβατο ευαγγέλιο όσον αφορά το μέλλον. Στην σύγχρονη εποχή οι Βρετανοί bookmakers κινούν -ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν- τα νήματα σχετικά με μελλοντικά σενάρια πιθανά και μη. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για το κινηματογραφικό στερέωμα(όπως τόσα άλλα π.χ. αθλητικό, επιχειρηματικό..) που μοιάζει πια παραδομένο στον ακόρεστο κόσμο του στοιχήματος.

Ένα εκ των δημοφιλέστερων sites λοιπόν, έσπευσε να χρίσει την Margot Robbie ξεκάθαρο φαβορί για την επόμενη ταινία James Bond. Για να είμαστε απόλυτα σαφείς όμως, κι επειδή πολλά ακούγονται περί θηλυκού 007 τον τελευταίο καιρό, η πρωταγωνίστρια της “Suicide Squad” προορίζεται για το απόλυτο Bond Girl.. Τούτη η είδηση μοιάζει ικανή να αναστατώσει έναν διαρκώς κι αβίαστα cool πράκτορα του οποίου, παρεμπιπτόντως, το μέλλον παραμένει ακόμη αβέβαιο.

Ο Daniel Craig για τον μέλλον του σαν James Bond

margot-robbie

Κάπου εκεί αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια ατελείωτα ερωτηματικά. Πως είναι ποτέ δυνατόν να υπάρχει Bond Girl μια χρονική στιγμή που δεν είναι ακόμη ξεκάθαρες οι προθέσεις του Daniel Craig;; O γοητευτικότατος ηθοποιός δέχεται συνεχείς πιέσεις για να πει το ναι σε 2 ακόμη ταινίες. Ο ίδιος δεν έχει ενδώσει ακόμη. Παρόλα αυτά ένα sexy Bond Girl πάντα χρειάζεται κι ας μην έχουμε Bond. Αυτή μοιάζει να είναι η λογική των bookmakers στο Ηνωμένο Βασίλειο..

Ένα ακόμη ερώτημα και ίσως το σημαντικότερο που έχει να κάνει με την όλη εμπλοκή της Margot Robbie με τον εν λόγω ρόλο είναι το εξής: Σε τι θα ωφελήσει την πανέμορφη ηθοποιό ένας ρόλος γλάστρας δίπλα στον 007;; Και μάλιστα την δεδομένη χρονική στιγμή που βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της και οι προτάσεις πέφτουν βροχή.

Με μια σύντομη αναδρομή στο ιστορικό των Bond Girls τα συμπεράσματα είναι μάλλον αδιάφορα. Για του λόγου το αληθές η Eva Green στο Casino Royale κατάφερε να δώσει πολυδιάστατο χαρακτήρα στον ρόλο. Λίγο το -μόνιμα- μοιραίο της βλέμμα, λίγο τα στοιχεία του ρόλου, λίγο η ολότητα και η εξαιρετική δουλειά που έγινε στο φιλμ γενικότερα.. γράφτηκε επιτυχία στο τέλος. Μια σχεδόν αδιάφορη Olga Kurylenko έδωσε την σκυτάλη στην ερωτική Lea Seydoux. Η Γαλλίδα σταρ κατάφερε να απογειώσει την libido στα ύψη χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δε θα ξεχάσουμε ποτέ μια μέτρια ερμηνεία ενός αδιάφορου ρόλου..

Margot-Robbie-Gives-Insight-Into-Her-Suicide-Squad-Character-Harley-Quinn

Η Robbie από την άλλη έχει ενσαρκώσει παρόμοιους ρόλους και μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν. Αρχικά στον “Λύκο” στο πλευρό του DiCaprio, έπειτα δίπλα στον Ταρζάν, Alexander Skarsgård, και σύντομα θα την δούμε να υποδύεται την Harley Quinn στο “Suicide Squad“. Τον αθάνατο έρωτα του Joker δηλαδή.. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι κατά την διάρκεια του φιλμ βλέπουμε την Harley να φορά jacket που αναγράφει πάνω του “Property of The Joker“.. “Ιδιοκτησία του Τζόκερ” δηλαδή!

Όσον αφορά το τελευταίο παράδειγμα με την “Suicide Squad“, υπάρχουν πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά στον ρόλο. Διότι δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο κορίτσι του πρωταγωνιστή. Αντίθετα μιλάμε για μια δυναμική γυναίκα, με καταστροφικές τάσεις που κινείται μεταξύ λογικής και παράνοιας. Κάτι ανάλογο είδαμε και στο “Focus”. Η Margot μπορεί να έπαιξε την κοπέλα του Will Smith εντούτοις κάθε άλλο παρά γλάστρα ήταν.

Πρέπει οπωσδήποτε να ξεπεραστεί τούτο το στάδιο κατά το οποίο η Robbie θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για ρόλους -σχεδόν- κομπάρσου. Σκεφτείτε μόνο αν θα έλεγε ποτέ ναι σε τέτοιον ρόλο η Jennifer Lawrence.. Διότι στο ίδιο ακριβώς επίπεδο μπορεί να σταθεί και η απόλυτη Margot Robbie!

Αν τώρα της γίνει σχετική πρόταση και την αποδεχτεί.. τότε μάλλον εμείς κάναμε τρομερό λάθος και υπερεκτιμήσαμε έναν συνδυασμό ταλέντων που η ίδια ποτέ δεν είχε..

4c4fd05bfd3abd15ebb6488e7e3539ed

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,