Ο M. Night Shyamalan, ετοιμάζεται για διπλή επιστροφή - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο M. Night Shyamalan, ετοιμάζεται για διπλή επιστροφή

Ειδήσεις | 17-9-2019 |

Διότι σου λέει καμία φορά από μόνη της δεν είναι αρκετή…

Μετά τις τρεις τελευταίες επιτυχίες του, (αν δεν τις θυμάσαι είναι τα “The Visit”, “Split” και “Glass”) η Universal και ο M. Night Shyamalan επιστρέφουν στα γραφεία παραγωγής, για δύο ατιτλοφόρητα ακόμα θρίλερ, τα οποία πρόκειται να βγουν το πρώτο στις 26 Φεβρουαρίου του 2021, και το άλλο στις 17 Φεβρουαρίου του 2023.

Οι προηγούμενες 3 ταινίες τους γυρίστηκαν με ανεξάρτητες παραγωγές, και στοίχισαν μόνο $35 εκατομμύρια. Όλες μαζί μάζεψαν $625 εκατομμύρια στο παγκόσμιο box office. Με την ίδια λογική χρηματοδότησης θα προχωρήσει και στην παραγωγή των 2 επόμενων ταινιών.

Ο διευθυντής της Universal, Peter Cramer, δήλωσε: “Ο M. Night Shyamalan συνεχίζει να δημιουργεί ενθουσιώδης πρωτότυπες ιστορίες, κρατώντας το κοινό με αγωνία. Δεν υπάρχει κάποιος σαν αυτόν. Είναι ένας εξαίρετος κινηματογραφιστής, και μας τιμάει το γεγονός ότι επέλεξε ακόμα μία φορά την Universal σαν το σπίτι του για τα επόμενα 2 καταπληκτικά του εγχειρήματα.”

Ο ίδιος ο Shyamalan δήλωσε: “Υπάρχουν εξαιρετικά studio εκεί έξω, αλλά η Universal επιθυμεί να παράγει πρωτότυπες ταινίες. Είναι οι καλύτεροι στο να βρίσκουν κοινό για νέες ιστορίες με μη αναμενόμενα θέματα. Πιστεύω ότι οι πρωτότυπες ιστορίες είναι ζωτικής σημασίας για την βιωσιμότητα της κινηματογραφικής εμπειρίας.”

Περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι θα συμβεί σχετικά με σενάρια και cast. Αν και όπως μας έχει δείξει η ιστορία, όπου ακούς πολλούς Shyamalan, κράτα και μικρό κουτί pop corn.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,