Ο M. Night Shyamalan βρήκε τον επόμενο πρωταγωνιστή του, στο πρόσωπο του Gael García Bernal - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο M. Night Shyamalan βρήκε τον επόμενο πρωταγωνιστή του, στο πρόσωπο του Gael García Bernal

Ειδήσεις | 22-7-2020 |

Κι ενώ είχαμε μάθει ότι στην επόμενη ταινία του M. Night Shyamalan, θα δούμε τους Ken LeungNikki Amuka-Bird, και Abbey Lee, μάθαμε ότι τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα κρατά ο Gael García Bernal.

Αυτό όσο να πεις, είναι ένα σημαντικό νέο, καθώς είναι η πρώτη φορά που ο σκηνοθέτης δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ισπανόφωνο ηθοποιό.

Τώρα σε ό,τι αφορά την ταινία: Αυτό που ξέρουμε, πέρα από το cast, είναι ότι η ταινία είναι προγραμματισμένη για έξοδο στις 23 Ιουλίου του 2021, εκτός βέβαια κι αν τη φάει κι αυτή η επιδημιακή μαρμάγκα. Επίσης ξέρουμε ότι τη διανομή της ταινίας παγκοσμίως έχει αναλάβει η Paramount. Επίσης, ο Shyamalan υπογράφει σενάριο, σκηνοθεσία και παραγωγή. Κι όσα ξέρουμε τελειώνουν εδώ.

Τι θα κάνει ο Bernal δεν ξέρουμε. Τον τίτλο της ταινίας, δεν τον ξέρουμε. Το σενάριο της ταινίας δεν το ξέρουμε. Κι αυτό γιατί ο σκηνοθέτης πιστεύει ότι όσο λιγότερα ξέρουμε τόσο το καλύτερο. Για ποιον τώρα, είναι άλλη ιστορία.

Μάλλον δεν θυμάται την απογοήτευσή μας μετά το Glass, ή κατά το δεύτερο μισό του Split. Αλλά Shyamalan είναι αυτός, και μπορεί να μας προσφέρει ένα κινηματογραφικό Servantκαι να πάρει τη ρεβάνς.

Αναμένουμε περισσότερα.