Κι άλλα spin-offs για την Suicide Squad - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Κι άλλα spin-offs για την Suicide Squad

Ειδήσεις | 26-5-2016 |

H Warner, κάτοχος των δικαιωμάτων του σύμπαντος των κόμικ της DC μετά το φιάσκο του Batman V Superman, φαίνεται ότι όχι μόνο δε πτοείται, αλλά ετοιμάζει μια μεγάλη αντεπίθεση. Στην συνέχεια του σύμπαντος της DC, θα δούμε το καλοκαίρι το Suicide Squad, την ταινία που θα φέρει τους κακούς που παλεύει ο Batman (κυρίως) ενωμένους σε μια αποστολή αυτοκτονίας. H ταινία που θα έρθει στις αίθουσες στα τέλη Αυγούστου, έχει σύμφωνα με πληροφορίες αποκομίσει κάποια αρχικά θετικά σχόλια με την Warner ήδη να έχει βάλει στα σκαριά το spin-off για την Harley Quinn, η οποία μάλιστα θα έχει και άλλες γυναίκες σουπερηρωίδες να βρίσκονται μαζί – ή και σε αντίπαλα στρατόπεδα, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλάνε για το πρώτο Bat-girl του σινεμά. Δείτε περισσότερα σχετικά

Επίσης: Η Margot Robbie μας αποκαλύπτει το πόσο άτακτη θα είναι η Harley Quinn στο Suicide Squad

Αν η ταινία του Suicide Squad πάει τώρα καλά, η Warner σκέφτεται να δώσει spin-off ταινίες και σε άλλους χαρακτήρες της squad, με τους  Joker and Captain Boomerang να είναι οι πιο επικρατέστεροι. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Jared Leto δεν θα είναι αρνητικός να παίξει και πάλι τον Joker.

Είναι βέβαια νωρίς για κάτι τέτοιο, αλλά η Warner φαίνεται να έχει μεγάλα πλάνα και να μην πτοείται από τις κακές κριτικές για το Batman V Superman και να συνεχίζει στην δημιουργία του σύμπαντός της.