Κερδίστε 2 κάρτες διαρκείας και 10 διπλές προσκλήσεις για την Ρετροσπεκτίβα της Weirdwave - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Κερδίστε 2 κάρτες διαρκείας και 10 διπλές προσκλήσεις για την Ρετροσπεκτίβα της Weirdwave

Ειδήσεις | 5-6-2016 |

Κάποιες από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, που είδαμε τον χειμώνα στις αίθουσες, επιστρέφουν στην 1η Ρετροσπεκτίβα της Weirdwave στον κινηματογράφο Αστόρ, 9 – 15 Ιουνίου. Μιλάμε για ταινίες όπως τα όπως τα Αντίο στην Γλώσσα του Γκοντάρ, το Λουλούδια που μας ενθουσίασε πρόσφατα, τον Χωρό της Πραγματικότητας, το Mommy, το Άσφαλτος, το Magical Girl, το Μικρό Νησί, το It Follows. και τόσες άλλες ταινίες που δεν πρέπει κανένας σινεφίλ να έχει χάσει.

21 συνολικά ταινίες, τρεις ταινίες κάθε μέρα στον παράδεισο του κάθε κινηματογραφόφιλου! Δες το αναλυτικό πρόγραμμα της ρετροσπεκτίβας.

Το Cinefreaks σε συνεργασία με την Weirdwave, κληρώνει 2 κάρτες διαρκείας που θα σας δώσουν πρόσβαση στις 21 ταινίες της Ρετροσπεκτίβας και άλλες 10 διπλές προσκλήσεις για μεμονωμένες ταινίες που μπορείτε εσείς να επιλέξετε. Λάβετε μέρος κάνοντας Δημόσιο Share το post του facebook για τον διαγωνισμό καθώς και comment με το όνομά σας και σε ποιον από τους δύο παράλληλους διαγωνισμούς θέλετε να λάβετε μέρος. (παράδειγμα: Γιώργος Γεωργίου – ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ή Γιώργος Γεωργίου – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ). Και καλές μας προβολές!

Το ποστ του facebook για δήλωση συμμετοχής: