Και ο J.K. Simmons στο "Justice League" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Και ο J.K. Simmons στο “Justice League”

Ειδήσεις | 8-3-2016 |

Ο ρόλος του Κομισάριου James Gordon στις περιπέτειες του Batman, έχει ενσαρκωθεί ουκ ολίγες φορές, με τελευταία προσθήκη στη λίστα τον ηθοποιών εκείνη του Gary Oldman, στην τριλογία του Nolan.

Τώρα όμως ο ρόλος έχει καινούριο πρόσωπο. Καθώς ο Zack Snyder επέλεξε για τον ρόλο του αστυνομικού, στις ταινίες της Justice League, τον οσκαρικό πλέον, J.K. Simmons.

Ο Simmons, όπως πολύ καλά θυμάστε, αλλά ίσως να θέλατε να ξεχάσετε, δεν είναι άγνωστο πρόσωπό σε ταινίες υπερηρώων. Θυμάστε εκείνη την τριλογία του Spiderman από τον Sam Raimi, με τον Tobey Maguire; Ο Simmons ενσάρκωσε τον αρχισυντάκτη της Daily Bugle, J. Jonah Jameson ίσως στην καλύτερη ερμηνεία του ήρωα, ever.

Το Justice League – Part 1 θα ξεκινήσει γυρίσματα τον επόμενο μήνα, και θα ενώσει τους Batman (Ben Affleck), Superman (Henry Cavill), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), The Flash (Ezra Miller) και Cyborg (Ray Fisher).

Η πρώτη ταινία αναμένεται τον Νοέμβριο του 2017, με την δεύτερη τον Ιούνιο του 2019. Πριν από αυτό όμως, ετοιμαστείτε για το Dawn Of Justice, αυτόν τον μήνα.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,