Και η Salma Hayek εναντίον του Donald Trump - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Και η Salma Hayek εναντίον του Donald Trump

Ειδήσεις | 22-10-2016 |

Φαίνεται πως όλες οι χολυγουντιανές σταρ και όχι μόνο έχουν να πουν κάτι για τον υποψήφιο για την προεδρία Donald Trump. Σειρά είχε αυτή τη φορά η διάσημη μεξικανή ηθοποιός Salma Hayek.

Η Hayek η οποία ήρθε στις Ηνωμένες Πολιτείες από το Μεξικό το 1991 και σε αυτές τις εκλογές υποστηρίζει την Hilary Clinton, μοιράστηκες σε ραδιοφωνική εκπομπή τη δική της εμπειρία με τον Trump πριν από χρόνια.

Όπως και πολλές άλλες γυναίκες διάσημες και μη, κατηγορούν τον ρεπουμπλικάνο υποψήφιο για κάποια μορφή σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ποια ιστορία μοιράστηκε; Πριν από χρόνια ο Trump προσπάθησε να  γίνει φίλος με το τότε αγόρι της ηθοποιού. Σκοπός του ήταν να αποκτήσει το τηλέφωνο της και να της ζητήσει να βγουν. Πράγμα και το οποίο έγινε. Αλλά η μεξικανή ηθοποιός αρνήθηκε, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι σε περίπτωση ακόμα που δεν είχε αγόρι, δε θα έβγαινε ποτέ μαζί του.

Τι κάνει τότε ο πάντα κλασάτος Trump ; πηγαίνει στο περιοδικό National Enquirer και πραγματοποιεί την εξής φοβερή δήλωση. Δε θα έβγαινα ποτέ με τη Salma Hayek γιατί είναι κοντή. Μιλάμε για ακλόνητα επιχειρήματα.

Πιστεύετε ότι σταμάτησε εκεί; Μα μιλάμε για σωστό τζέντλεμαν. Είχε το θράσος και κάλεσε την Hayek λέγοντας της ότι τη βρίσκει απαίσια μια τέτοια δήλωση και δεν θέλει να σκέφτεται ο κόσμος κατά αυτόν τον τρόπο για το πρόσωπο της. Πρότεινε λοιπόν, να βγουν ραντεβού για να μπει ένα τέλος.

Επίπεδο, όχι αστεία.