Και η Helen Mirren στον "Καρυοθραύστη" της Disney! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Και η Helen Mirren στον “Καρυοθραύστη” της Disney!

Ειδήσεις | 26-8-2016 |

Η παρέλαση των νέων ταινιών της Disney συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και το επιφανές studio έχει αναθέσει στον Lasse Hallstrom να ετοιμάσει μια καινούρια εκδοχή της κλασικού παραμυθιού “The Nutcracker“. Για όσους έχουν ακόμη ερωτηματικά όλη η μαγεία και η φαντασία που κρύβει ο “Καρυοθραύστης” αναμένεται να πάρει ζωή στο πανί έχοντας μάλιστα και την Helen Mirren στο cast σαν.. Mother Ginger.

Γραμμένο από τον E.T.A. Hoffman το έργο με τίτλο “The Nutcracker and the Mouse King”(Ο Καρυοθραύστης και ο Βασιλιάς των Ποντικών) γνώρισε τεράστια επιτυχία από την μεταφορά του Tchaikovsky σε μπαλέτο. Η ιστορία ακολουθεί τις περιπέτειες μια νεαρής κοπέλας, ονόματι Clara, που παίρνει για χριστουγεννιάτικο δώρο από τον μάγο νονό της μια κούκλα καρυοθραύστη. Την παραμονή των Χριστουγέννων η γιορτή τελειώνει και οι καλεσμένοι φεύγουν. Η Clara μπαίνει στο ήσυχο σαλόνι για να κοιμίσει τον καρυοθραύστη. Καθώς το ρολόι χτυπά μεσάνυχτα, το κορίτσι αποκοιμάται και μεταφέρεται σε έναν παραμυθένιο κόσμο. Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μεγαλώνει μαγικά, όλα τα παιχνίδια, ανάμεσά τους και ο καρυοθραύστης, ζωντανεύουν και ρίχνονται στη μάχη με μεγάλα ποντίκια που εισβάλλουν στο δωμάτιο. Τελικά ο καρυοθραύστης κερδίζει τη μάχη και μεταμορφώνεται σε έναν όμορφο πρίγκιπα.

Η Ashleigh Powell έκανε τις απαραίτητες αλλαγές και προσάρμοσε το έργο του Hoffman στα μέτρα της 7ης τέχνης για να του δώσει πνοή ο Lasse Hallstrom όπως έχουμε ήδη αναφέρει παραπάνω. Στον ρόλο της Clara θα δούμε την νεαρή Mackenzie Foy(“Interstellar”) ενώ το παρών θα δώσουν και οι Morgan Freeman, Keira Knightley καθώς και η μπαλαρίνα Misty Copeland παρακαλώ.

Η Helen Mirren θα ενσαρκώσει την Μητέρα Ginger που ουσιαστικά στην ιστορία είναι.. ένα ζωντανό σπίτι. Mirren είναι όμως αυτή, μπορεί να υποδυθεί ακόμη και.. σπίτια. Σύντομα θα δούμε πως..

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , ,