Υπέροχο fanmade trailer για το Kenobi: A Star Wars Story - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Υπέροχο fanmade trailer για το Kenobi: A Star Wars Story

Ειδήσεις | 29-8-2016 |

Η Disney έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα έχουμε κάθε χρόνο και μία ταινία από το Star Wars σύμπαν της, κάτι που σημαίνει ότι μετά το περσινό Star Wars: The Force Awakens, θα δούμε φέτος τον Δεκέμβρη το Rogue One: A Star Wars Story, τον Δεκέμβρη του 2017 το Star Wars Επεισόδιο 8, που δεν έχει ακόμα τίτλο, αλλά ολοκλήρωσε τα γυρίσματα, και το 2018 την ταινία για τον Han Solo. Σχεδόν σίγουρη είναι επίσης η τρίτη συνέχεια του βασικού κορμού του Star Wars, του Επεισοδίου 9, το 2019.

Έχουμε δηλαδή μία ταινία του βασικού κορμού της ιστορίας κάθε 2 χρόνια (τα μονά) και μία ταινία “A Star Wars Story” κάθε ζυγό χρόνο, τουλάχιστον μέχρι το 2020 και πιθανότατα αν η μανία με το Star Wars συνεχιστεί, και αργότερα.

Μη χάσεις: Οι Star Wars χαρακτήρες που θα λατρέψουμε να δούμε σε δική τους ταινία

Επίσης: Ο Ewan McGregor θα ήθελε πάρα πολύ να κάνει ένα Obi-Wan Kenobi spinoff του Star Wars

Έτσι η απορία των fans είναι τι ταινία Star Wars θα δούμε το 2020, όταν πλέον θα έχει ολοκληρωθεί η νέα τριλογία της σειράς και θα περιμένουμε ίσως να δούμε μία τέταρτη τριλογία. Ο πιο δημοφιλής χαρακτήρας για να αποκτήσει ταινία φαίνεται ότι είναι ο Obi Wan Kenobi, με τον Ewan McGregor να είναι έτοιμος όπως έχει δηλώσει να επιστρέψει στον ρόλο.

Έτσι ένας fan συγκέντρωσε πλάνα από τα Star Wars επεισόδια 2 και 3 αλλά και από την ταινία Last Days in the Desert, όπου ο McGregor παίζει τον Χριστό στην έρημο, με τα πλάνα να μοιάζουν με τον Tatoine όπου αυτοεξορίστηκε ο Kenobi. Το ερώτημα συνεχίζει και παραμένει: τι έκανε ο Obi Wan Kenobi όλα αυτά τα χρόνια στον Tatoine μέχρι και να αρχίσει να διδάσκει τα μυστικά των Jedi στον Luke; Μετά από αυτό το trailer και την θερμότατη υποδοχή του στο internet, μένει πλέον η Disney να αποφασίσει να μας πει αυτή την ιστορία, ίσως το 2020.

Δες το trailer:

Επίσης: Η νέα θεωρία για την καταγωγή της Rey από το Star Wars

Επίσης: Πιθανή (αν και μάλλον ψεύτικη) διαρροή του σεναρίου του Star Wars 8