Η solo ταινία Batman του Ben Affleck ίσως να διαδραματίζεται στο Arkham Asylum - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η solo ταινία Batman του Ben Affleck ίσως να διαδραματίζεται στο Arkham Asylum

Ειδήσεις | 20-7-2016 |

Σύμφωνα με το site Batman-On-Film η επερχόμενη solo ταινία Batman με πρωταγωνιστή τον Ben Affleck είναι πολύ πιθανό να λαμβάνει χώρα μέσα στην ψυχιατρική κλινική για ψυχοπαθείς εγκληματίες  Arkham Asylum. Η συγκεκριμένη φήμη για το σενάριο θέλει τον μασκοφόρο εκδικητή να είναι κλειδωμένος μέσα στο Arkham και να έρχεται αντιμέτωπος με πολλούς από του εχθρούς του.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν η ταινία θα είναι μια απευθείας μεταφορά του βιντεοπαιχνιδιού Arkham Asylum ή του γνωστού graphic novel του Grant Morrison με τίτλο ”Arkham Asylum: A Serious House on Serious Earth”. Το σενάριο γράφεται αυτή τη στιγμή από τον ίδιο τον Affleck μαζί με τον Geoff Jones, που είναι επίσης ο σεναριογράφος του Wonder Woman.

Αν και η ιστορία της solo ταινίας Batman κρατιέται ακόμα μυστική ο ηθοποιός είχε δηλώσει ότι το σενάριο αν και αυθεντικό, θα δανειζόταν στοιχεία από τα κόμικ της σειράς. Άλλες πηγές επίσης αναφέρουν ότι στην ταινία θα συμπεριληφθούν ”πολλοί από τους κακούς του Batman” οπότε η εικασία για το Arkham ενισχύεται.

Ο Affleck έκανε το ντεμπούτο του ως Bruce Wayne στο Batman v Superman: Dawn of Justice ενώ θα τον δούμε σύντομα και στο Suicide Squad του David Ayer που κυκλοφορεί τον άλλο μήνα.

 

Διαβάστε περισσότερα για: ,