Η Ρωσία λογοκρίνει το Bad Moms λόγω του ονόματος της Mila Kunis - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Ρωσία λογοκρίνει το Bad Moms λόγω του ονόματος της Mila Kunis

Ειδήσεις | 5-9-2016 |

Θα θυμάστε το Bad Moms, την κωμωδία των δημιουργών του Hangover, με την Mila Kunis αλλά και τις Annie Mumolo, Christina Applegate, Jada Pinkett Smith, Kathryn Hahn, Kristen Bell. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στο τέλος Ιουλίου, ενώ στην Ρωσία προβάλλεται από την 1 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο η ταινία φαίνεται ότι είναι πολύ πρόστυχη για την συντηρητική Ρωσία του Πούτιν. Έτσι το motto της ταινίας που για κάποιο λόγο ήταν “Do you want some Kunis?” κρίθηκε υπερβολικά πρόστυχο καθώς το όνομα της ηθοποιού (που έχει Ουκρανική καταγωγή) είναι κοντά στην λέξη που παραπέμπει στον στοματικό έρωτα στα γυναικεία γεννητικά όργανα.

Δεν ήταν βέβαια μόνο αυτό, καθώς πέρα από το όνομα της Kunis, η ταινία θεωρήθηκε γενικά πρόστυχη, με πολύ σεξ και χωρίς τις “ηθικές αξίες” που υπερασπίζεται η Ρωσία με αποτέλεσμα οι διαφημίσεις για την ταινία να απαγορευτούν στην χώρα.

Ένας συντηρητικός πολιτικός της Αγίας Πετρούπολης, ονόματι Vitaly Milonov είπε πως η απόφαση να μην μπουν billboard διαφημίσεις για την ταινία στην πόλη, ήταν η μόνη λύση για να “σωθεί η υπερηφάνεια της πόλης”. Ανέφερε επίσης σε δήλωση: “Δε θα μπορούσαμε να ενδιαφερόμαστε λιγότερο για τα συμφέροντα και την γνώμη του διανομέα. Η Αγία Πετρούπολη είναι μια πολιτιστική πρωτεύουσα και δεν θα πρέπει να φέρνουν ότι ειδών σκουπίδια εδώ.”

Τα σχόλια δικά σας…

Επίσης:  Εκτός Θέματος 5: Η Mila Kunis και η παραπληροφόρηση για την ναζιστική Ουκρανία