Η Rose Leslie σε δαιμονιώδη κατάσταση - "Haunted" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Rose Leslie σε δαιμονιώδη κατάσταση – “Haunted”

Ειδήσεις | 12-8-2016 |

Την περασμένη εβδομάδα τα νέα που είδαν το φως της δημοσιότητας ήθελαν την Alfre Woodard να πρωταγωνιστεί στη νέα gothic ταινία “Haunted“. Πλέον γνωρίζουμε μια ακόμη παρουσία θηλυκού γένους που θα της κάνει παρέα στον τρομακτικό κόσμο των φαντασμάτων. Ο λόγος φυσικά για την Rose Leslie. Η νεαρή ηθοποιός συστήθηκε στον σινεφίλ κόσμο μέσα από το “Game of Thrones” και καθώς φαίνεται σκοπεύει να μείνει καιρό στις οθόνες μας.

leslie2

Η πλοκή του φιλμ θα ακολουθεί μια νεαρή κοπέλα(Leslie) που θα βρεθεί να εργάζεται σε μια πλούσια ιδιοκτησία. Σύντομα όμως πράγματα και καταστάσεις ξεφεύγουν από την σφαίρα του φυσιολογικού και η νεαρή αρχίζει να πιστεύει πως το σπίτι είναι στοιχειωμένο. Τίποτα όμως δεν σταματά εκεί αφού όλα μοιάζουν χειρότερα στην ιδέα ότι τα παιδιά που έχει αναλάβει να προσέχει έχουν δαιμονιστεί. Όσον αφορά την Woodward, το μόνο που έχει γίνει γνωστό για τον ρόλο της μέχρι στιγμής είναι ότι θα υποδύεται μια κυρία που εργάζεται στην εν λόγω οικεία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα κατεξοχήν “τρομακτικό” team που κρύβεται πίσω από την παραγωγή της ταινίας. Τόσο ο σκηνοθέτης Juan Carlos Fresnadillo(“28 Weeks Later“) όσο και οι σεναριογράφοι Chad και Carey Hayes(“The Conjuring“).

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,